Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Turcescu ACUZĂ: CTP, în fruntea celor care au distrus presa scrisă din România

Postat la: 04.08.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Robert Turcescu publică astăzi în premieră un document, respectiv un protocol incheiat intre Clubul Roman de Presa, al cărui șef era Cristian Tudor Popescu, si firma lui Hassan Awdi, groparul Rodipet.

"CTP si amicii lui din CRP au dus Rodipet la groapa. De ce au facut-o? Ce intelegere au avut cu Nastase si cu Awdi? M-as putea lansa in niste speculatii, dar zau ca mi-e o sila teribila! Cert este ca in documentul de mai jos veti putea vedea cum se angaja CTP sub semnatura sa-l ajute pe Hassan Awdi, groparul Rodipet, sa ia cit mai multe chioscuri in concesiune pe 49 de ani si multe alte chestii care mie imi suna un pic a trafic de influenta.

(...) Cit despre CTP, acum ca e ceva mai liber si nu mai are atita treaba la ziar, poate se indura si explica frumos si calm cum si in ce conditii, de ce si pentru ce, a batut el palma cu Hassan Awdi si cu Adrian Nastase in afacerea Rodipet. Pentru ca fara protocolul semnat de Popescu via CRP, privatizarea mizerabila a celei mai mari retele de distributie a presei din Romania n-ar fi fost posibila", scrie Robert Turcescu.

În finalul materialului, Robert Turcescu îi cere lui Cristian Tudor Popescu să-i dea un răspuns: „Domnu' Popescu, aveti legatura!". Ironia sorții face ca CTP să fi fost șeful unuia dintre primele ziare care au renunțat la varianta de print, „Gândul", care din 2011 este exclusiv online. Săptămâna trecută, Cristian Tudor Popescu a demisionat de la Gândul fără prea multe explicații, în contextul unei crize financiare grave prin care trece compania care deține publicația, Mediafax Group, aflată în insolvență. Mediafax îi aparține lui Adrian Sârbu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE