Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Băsescu: România nu are un politician care să poată fi premier mai bun decât mine

Postat la: 22.08.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat, duminică seara, că nu este niciun alt politician mai bun în România pentru funcţia de premier pentru că, după două mandate la Cotroceni, cunoaşte statul şi hibele lui.

"România nu are un politician care să poată fi premier mai bun decât mine, nu are. De ce? Pentru că în afară de Ion Iliescu care a cunoscut statul, al doilea om care ştie statul cu bune şi cu rele sunt eu. Ion Iliescu nu l-a reformat pentru că n-a vrut. Eu am vrut, dar n-am putut pentru că n-am avut decât trei ani şi patru luni guvern care să nu-mi fi fost ostil, pe Boc. În rest am avut Guvernul Ponta, am avut Guvernul Tăricenau. România are nevoie, făcând abstracţie de mine acum, are nevoie de un premier care să ştie statul, să ştie hibele statului unde sunt", a spus preşedintele PMP Traian Băsescu.

De asemenea, fostul preşedinte a mai spus că preşedintele Klaus Iohannis va avea aceeaşi experienţă şi cunoştinţe după două mandate şi că aceste cunoştinţe sunt utile doar la conducerea Guvernului, de unde se poate schimba ţara. "Dacă Iohannis ar şti la ora asta (ceea ce ştiu eu-n.r.)... va şti dacă va face două mandate, va afla şi el ce ştiu şi eu despre stat şi unde-s găurile, unde-s butoanele, ce trebuie reformat. Dar degeaba ştii dacă eşti la Cotroceni, trebuie să fii la Executiv, că aici poţi da ordonanţe de urgenţă, ordonanţe, proiecte de legi, aici ai o majoritate în Parlament, aici poţi schimba ţara", a spus Băsescu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE