Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












In atentia DNA si SRI: Clanul lui Costin Borc vrea distrugerea TAROM in favoarea Lufthansa

Postat la: 21.06.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Actiunea de punere pe butuci a TAROM continua, printr-o actiune concentrata, coordonata de la cabinetul lui Costin Biorc, asa cum Ziuanews a dezvaluit la finalul saptamanii trecute.

Tripleta Borc-Mosteanu-Merica pune la cale preluarea SC Aeroporturi Bucuresti SA, prin numirea lui Radu Merica, fostul secretar de stat de la Transporturi, un personaj extrem de controversat, la butoanele companiei. Actualul secretar de stat Mosteanu se cunoaste cu Merica de pe vremea cand lucrau impreuna pentru BMW, iar Borc sustine acest deal de care nu este strain, fireste, nici ministrul Dan Costescu, cel care dupa privatizarea Aeroportului Otopeni si a Portului Constanta, ar urmea sa primeasca drept recompensa o functie de conducere la o companie germana, cu salariu urias.

Noutatea e ca in operatiunea "Aeroporturi" apare si Silvia Popeanga, fosta la ROMATSA, actalala sefa a CA Aeroporturi Bucuresti. Aceasta s-a facut remarcata prin faptul ca atunci cand a plecat de la ROMATSA a luat, conform contractului, 60 de salarii compensatorii, iar un salariu era de 14.000 de euro, ceea ce a facut sa incaseze dintr-o lovitura 840.000 de euro. Basca banii de sefa a CA la Aeroporturi Bucuresti SA, de unde se vede cum ajung milionari in euro nomenclaturistii din Transporturi, in vreme ce angajatii simplii ai ministerului abia au bani de la o leafa la alta.

Asa cum Ziuanews a anuntat, vinerea trecuta s-au vazut membri CA si au stabilit ca sedinta in care ar urma sa fie inscaunat noul director la SC Aeroporturi Bucuresti sa fie miercuri, 22 iunie. In vederea CA este Radu Merica (dupa ce, ca varianta de rezerva, a fost luat in calcul si Liviu Radu, cel care a distrus anterior compania, dar care este aservit clanului interlop institutionalizat). Ziuanews a anuntat ca se doreste impunerea unui operator din Germania la Aeroporturi Bucuresti.

Acum suntem in masura sa va informam ca acest operator care va prelua partea tehnica va fi Lufthansa, prin divizia tehnologica, iar contractul se va face cu aprobarea noul director al companiei. Daca acest contract se va duce pana la capat, asta va insemna falimentarea TAROM, care pana acum se ocupa de reparatia avioanelor in hangarele proprii. Cum spuneam, SRI a informat de mai multa vreme DNA despre interesele oculte ale celor din Transporturi si despre cum actualul guvern vrea sa vanda in favoarea Germaniei atat Aeroportul Otopeni, dar si Portul Constanta. Acum, avertizam SRI si DNA despre acest contract scandalos care se pregateste cu Lufthansa.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE