Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Tripleta Borc - Mosteanu - Merica vrea sa puna mana pe Aeroportul Otopeni inca de vineri fortand mana Consiliului de Administratie

Postat la: 16.06.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

In urma articolului din Ziuanews conform caruia la SC Aeroporturi Bucuresti SA se pregateste un puci dat de liderii din Transporturi pentru interese oculte, dar mai degraba in favoarea politicii germane a cancelarului Merkel, lucrurile au inceput sa se precipite.

Initial, asa cum am anuntat, urma ca pe data de 23 iunie sa se intruneasca in plen Consiliul de Administratie, iar prin sforile trase de secretarul de stat Ionut Mosteanu, sa fie pus la conducerea companiei Radu Merica (cei doi fiind amici de cand lucrau pentru BMW). Informatii noi apar, insa, conform carora CA s-ar intruni vinerea aceasta, pe data de 17 iunie, ca sa se faca "lucrarea" mai repede iar mass-media sa fie redusa la tacere.

Am aflat, in plus, ca unul dintre artizanii afacerii este Cosmin Borc, cel care a tras sforile la guvern pentru numirea lui Mosteanu, care Mosteanu are tinta precisa numirea lui Merica si, mai apoi, impreuna cu ministrul Dan Costescu, sa inainteze propunerile pentru privatizarea Aeroportului Otopeni si a Portului Constanta, in favoarea unor firme nemtesti.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE