Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Oprisan n-a putut dormi noaptea după ce s-a dat de gol ca "agent MOSSAD"

Postat la: 08.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Marian Oprisan, cel acuzat de grav abuz in serviciu in dosarul Caprioara (riscand ani grei de puscarie), vicepresedinte al PSD, cel care l-a infiltrat pe fostul procuror general Ilie Botos in Clanul Ponta, dar si "cumătru" cu Gabi Oprea, sare ca ars la o informatie de culise aparuta in Ziua News. Baronul local de Vrancea n-a mai putut dormi, la ora 2:52 a compus o plângere catre Clubul Român de presă, publicata de Adevarul.ro.

Despre Oprisan, zis si "Portofel", s-au scris sute de texte defaimatoare, foarte multe dintre acestea avand la baza informatii corecte. Baronul insa le-a ignorat cu infatuarea-i specifică. De data asta a explodat pur si simplu, dovedind, de fapt, ca acelea semnalate de Ziua News - repetam, ca o informatie de culise, provenita chiar din fieful său - sunt adevărate. De ce s-ar fi apucat la două noaptea Oprisan să bată câmpii intr-o epistolă catre Clubul Român de Presă? De ce nu s-a adresat chiar ziarului Ziua News? Ce atâta tam-tam daca informatia ar fi fost falsa?

Oprisan-Portofel putea s-o ignore ca atâtea altele, sau putea, eventual, sa spună ca a declarat "in glumă" presupusa apartenenta serviciul secret israelian, sa se dea mare fata de subalternii care i-au auzit afirmatia la o intalnire de taină, in acel locas de munte, unde s-a lăsat si cu un mic chef. Poate că l-o fi "luat apa". Nu, Oprisan a bubuit. I s-a urcat sângele la cap si, la două noaptea si-a convocat un mic comandament ca sa combată o stire minusculă, care poate ar fi trecut si neobservată. Cu atat mai mult cu cat, chiar din tonul articolului, se subîntelege ca ziarul nostru nici nu crede ca un serviciu atat de important s-ar baza pe unul ca Oprisan. Noi spunem ca afirmatia a fost facuta, nu si ca ar fi adevarata, cazul fiind de Bălăceanca. Se pare, insă, ca fara sa vrem, am atins o coardă foarte sensibilă...

Iata si informatia aparută in Adevarul: "Încă de azi noapte, de la ora 2.52, preşedintele CJ Vrancea a remis Clubului Român de Presă şi ziarelor o scrisoare deschisă în care denunţă un articol calomniator împotriva sa, apărut în Ziua News. Într-un text apărut în ediţia online, jurnaliştii îi atribuie şefului CJ informaţia că s-ar fi lăudat faţă de colegi de partid că ar fi agent Mossad şi râvneşte să ajungă prim- ministru, iar judecătorii de la Cluj sunt ofiţeri sub acoperire.

'Eu sunt unul dintre oamenii de bază ai Israelului în România, ăştia au mai multă nevoie ca oricând de mine, mai ales acum când PSD-ul e în degringoladă. După ce primesc achitarea de la Tribunalul Cluj îi sar la gât lui Dragnea iar lui Ponta îi voi cere în Consiliul Naţional demisia din funcţie. M-am săturat cât am stat în poziţia ghiocel în faţa lui. Cel târziu în 2016 voi fi Prim-ministrul României!', se arată în informaţia publicată de Ziua News.

Oprişan spune că textul din Ziua News vine să pună presiune pe judecătorii care au pe rol dosarul său 'Acest text are un rol 100% manipulator şi are o ţintă precisă - doreşte să pună o presiune nepermisă pe magistraţii judecători de la Curtea de Apel Cluj, într-o încercare fără precedent de a le ştirbi reputaţia! Scopul este evident deoarece articolul a fost publicat cu doar câteva ore înainte de începerea termenului meu de astăzi. Faptele prezentate în articol sunt pure invenţii ale unei minţi bolnave şi malefice, dar chiar şi aşa este un lucru de o gravitate absolută ca cineva să te acuze de faptul că ai fi agent secret al altui stat şi, mai grav, să acuze şi faptul că magistraţii care judecă dosarul meu sunt, la rândul lor, ofiţeri acoperiţi', spune în scrisoarea deschisă către Clubul Român de Presă.

Preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea cere "Serviciului Român de Informaţii, Serviciului de Informaţii Externe şi Procurorului General al României să clarifice, printr-o anchetă, afirmaţiile periculoase ale site-ului Ziua News, afirmaţii mincinoase care aduc grave prejudicii tuturor. Totodată, solicit, cu acelaşi respect şi fermitate, Consiliului Superior al Magistraturii să apere onoarea şi reputaţia magistraţilor judecători ai Curţii de Apel Cluj în faţa acestui atac fără precedent', incheie Oprisan."

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE