Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Culise: Marian Oprișan se crede agent MOSSAD și viitor premier al României!

Postat la: 07.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Într-o recentă întâlnire cu colegii din PSD Vrancea derulată în zona de munte a județului păstorit de Marian Oprișan, liderul de peste 20 de ani al zonei s-a declarat exterm de optimist cu privire la viitorul său politic.

În ciuda faptului că este judecat de peste 8 ani de zile într-un proces de corupție ce se află acum pe rolul Tribunalului Cluj, după ce în iunie anul acesta Judecătoria Cluj la achitat de toate capetele de acuzare formulate de DNA. Oprișan, vicepreședintele PSD și fostul om de bază al ex-premierului Adrian Năstase, le-a precizat apropiaților din Vrancea că este sigur că va mai fi achitat și la Tribunalul Cluj deoarece este "agent al Mossad"! Iar cei doi judecători care fac parte din completul său sunt "ofițeri acoperiți ai unui serviciu de informații românesc".

Și ca delirul să fie complet jupânul Vrancei a conchis: "Eu sunt unul dintre oamenii de bază ai Israelului în România, aștia (n.n. - israelienii) au mai multă nevoie ca oricând de mine, mai ales acum când PSD-ul e în degringoladă. După ce primesc achitarea de la Tribunalul Cluj îi sar la gât lui Dragnea iar lui Ponta îi voi cere în Consiliul Național demisia din funcție. M-am săturat cât am stat în poziția ghiocel în fața lui. Cel târziu în 2016 voi fi Prim-ministrul României! ".

La finalul întâlnirii cei prezenți i-au urat succes în noua sa misiune "pentru binele României" Aceasta nu este singura decalarație de acest fel a lui Oprișan. În anul 2000 la bilanțul IPJ Vrancea în prezența mai multor polițiști acesta a ținut să le spună oamenilor legii că "în max 10 ani va candida la președinția României".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE