Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Daniel Constantin: „Premierul trebuie să prezinte public rezultatul evaluării miniștrilor!"

Postat la: 14.05.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Am văzut săptămânile trecute o acțiune normală și corectă a premierului Cioloș, de a evalua activitatea miniștrilor după o perioadă importantă de guvernare. Cred că evaluarea ar trebui să aibă la bază programul de guvernare, nu „prioritățile strategice", elaborate ulterior de fiecare ministru.

Chiar și așa, prioritățile reprezintă lucruri asumate de către miniștri. Acestea au fost trecute prin propriile lor filtre și, ulterior, s-au transformat în initiațiva scrisă și înaintată premierului. Lucruri puține - adevărat - , dar pe care le-au angajat ca certitudini. Tocmai din acest motiv este foarte important să vedem cât s-a realizat până în acest moment!

Cât de mulțumit este premierul?!

Cât ajută sau cât dăunează realizarea ori nerealizarea obiectivelor?! Premierul a promis că prezintă o analiză. Este momentul să o facă! Luni și marți se discută și se votează moțiunea care sancționează activitatea ministrului Agriculturii. Ar fi util ca înainte de moțiune să aflăm dacă premierul este mulțumit de activitatea dânsului. Răspunsul îl intuim.

Și la agricultură s-au asumat „obiective strategice". În așteptarea răspunsului premierului ne-am permis, ca partid de opoziție, să prezentăm analiza noastră pe materialul de pe site-ul Guvernului. Dezastru este un cuvânt blând. Acesta este simțit acum de fermierii care nu și-au primit subvenția și o să fie cuantificat în viitorul apropiat sub aspectul fondurilor europene și irigațiilor.

Daniel Constantin,
copreședinte ALDE

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE