Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Edu Adrian acuză: "Este posibil ca Ovidiu Raeţchi să fie agent al serviciilor secrete!"

Postat la: 11.05.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fostul candidat al Partidului România Europeană la PrimăriaSectorului 5 - l-am numit pe Edu Adrian - susţine că esteposibil ca liberalul Ovidiu Raeţchi (candidat al PNL) să fie "informator al serviciilor secrete". "Am auzit că tatăl lui Ovidiu Raeţchi este Geo Raeţchi, fostul informator al Securităţii".

"Aşchia nu sare departe de trunchi!"

De aceea, am depus cerere la CNSAS cu scopul de a studiaîntregul dosar "Presa Sportivă", pentru că românii merită sastie cine sunt unii dintre aceia care ne-au facut viata amara pevremea lui Ceausescu. Noi, cetatenii din Sectorul 5 avemdreptul sa stim cine este acest Ovidiu Raeţchi, deputat de Dubai si traseist politic, trecut pe la trei partide - PRM, PC, PNL -, care vrea sa câştige Primaria Sector 5. Dacă Geo Raeţchi a fost informator sau agent al temutei Securităţi, suntşanse mari ca Ovidiu Raeţchi să ducă mai departe muncainformativă a tatălui său şi să fie, la rându-i, agent sub acoperire al serviciilor secrete. Aşchia nu sare departe de trunchi!

Acuzaţii de rasism

Pe de altă parte, Raeţchi a venit în Sectorul 5 şi a început să se certe cu etnia romă. Este de notorietate circul facut de Raeţchipe strada Veseliei din Ferentari, cand a fost acuzat de rasismde mai multi cetateni. Am solicitat Consiliul National pentruCombaterea Discriminarii (CNCD) sa ia masurile legale in vigoare (inclusiv amendarea) pentru manifestari de rasismimpotriva etniei rome. Noi, romii din Rahova, Sebastian, Ferentari nu vom vota niciodata pe Raeţchi şi ne rugăm la Dumnezeu să nu câştige alegerile pentru funcţia de primar al Sectorului 5."

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE