Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Gorghiu, despre asocierea lui Sava cu Piedone: Nu-l excludem pe Răzvan Sava

Postat la: 23.05.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, luni, că PNL nu îl va exclude pe Răzvan Sava, candidatul la primăria Sectorului 4, în ciuda "alăturării nefericite" dintre acesta şi Cristian Popescu Piedone

"Nu-l excludem. Nu se pune problema excluderii domnului Sava, nu se pune problema distanţării de candidatul Răzvan Sava, îl susţinem în continuare, dar credem noi că a respecta opinia conducerii partidului este esenţial şi pentru domnia sa", a declarat copreşedintele PNL Alina Gorghiu. Alina Gorghiu a declarat că asocierea dintre candidatul PNL şi Cristian Popescu Piedone este una "nefericită" şi că avut o discuţie cu Răzvan Sava, liberalul susţinând că nu are "o colaborare politică" cu Piedone.

"Am avut o discuţie cu Sava, foarte directă şi foarte onestă. Nu are o colaborare politică aşa cum s-a spus în spaţiul public cu Piedone, în sensul în care nici nu susţine lista de consiliu a domnului Piedone, nu au o colaborare concretizată într-un document. (...) Mie mi se pare o alăturare nefericită, motiv pentru care cred că orice fel de discuţie ulterioară nu-şi mai are locul. Am avut chiar la sfârşitul aceste săptămâni un tete-a-tete cu domnul Sava şi i-am mai explicat o dată domnului Sava ce cred eu că ar trebui să facă un candidat al PNL şi vom vedea ce se întâmplă", a mai spus Gorghiu. Alina Gorghiu a susţinut că îi recomandă ferm lui Răzvan Sava să nu se asocieze cu Piedone, "care trebuie să-şi rezolve anumite probleme".

"Nu faptul că s-au vopsit pe faţă la un eveniment dedicat copiilor este problema, ci cred că ideea de alăturare cu un om care încă nu şi-a rezolvat problemele, care, da, corect, nu are o condamnare, nu este arestat, dar care trebuie să-şi rezolve anumite probleme nu este una indicată, fericită, recomandată de conducerea PNL. (...) Pot să-i recomand ferm să nu se mai asocieze cu domnul Piedone", a susţinut copreşedintele PNL. La rândul său, purtătorul de cuvânt cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, a declarat că, personal consideră că Răzvan Sava "se situează în afara partidului" dacă va continua asocierea cu Piedone.

"Domnul Sava este candidatul PNL. Conducerea partidului i-a solicitat în dese rânduri să renunţe în a se mai asocia politic cu domnul Piedone. Aş face o apreciere personală. În condiţiile în care domnul Sava nu înţelege a opri acest mod de asociere cu domnul Piedone eu cred că se situează în afara partidului, pentru că eu cred că el, ca orice alt candidat care se consideră a fi liberal, ar trebui să aibă mari dificultăţi de ordin moral în a face acest gest sau în a permanentiza acest comportament de asociere cu domnul Piedone, cum la fel consider că nimeni nu ar putea nesocoti solicitările partidului în condiţiile în care ţi se spune acest lucru clar şi răspicat", susţinut Stroe, cu puţin timp înaintea Alinei Gorghiu.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE