Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ion Ștefan candidat PNL la Primăria Focșani: "Socrul meu este unul dintre cei care au distrus Focșaniul!"

Postat la: 27.05.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Aflat într-o emisiune electorală pe TVR1, în seara zilei de 26 mai a.c. candidatul PNL la primăria Focșani Ion Ștefan - patron de firmă prosperă - a afirmat că "toți cei care au condus primăria Focșani și județul Vrancea după 1990, au distrus județul și orașul, inclusiv fostul primar (n.n. între anii 1992-2000) Nicolae Lățcan", acesta fiindu-i și socru.

Ulterior același candidat s-a dedat la atacuri la persoană vizați fiind candidații PSD - Cristi Misăilă și UNPR - Marius Iorga. Primului i-a reproșat că "locuiește într-o garsonieră ANL" și celui de-al doilea că "nu e prea implicat!"

După care, incitat de faptul că pierde teren pe planul disputei electorale, candidatul PNL a acuzat pe toți competitorii săi că nu vor să "se deschidă la nou și nu știu ce este acela un gipies al documentelor!" El sugerând că este un master al IT-ului și al know-how-ului.

Dezbaterea a ajuns la momentul culminant atunci când candidatul PSD - Misăilă a arătat la camere două planșe cu intrarea firmei la care patron este candidatul PNL, intrare plină de gropi și bălți, aflată într-o stare dezastruoasă. "Dacă vreți ca Focșaniul să arate ca firma dlui Ștefan, votați-l pe dânsu!", a spus Misăilă.

În acest moment candidatul PNL a devenit deosebit de aprig și a înfierat cu mânie proletară comportamentul contracandidatului său spunând că este "concubinul amantei șefului său, și că și-a părăsit copii!" În final candidatul liberal Ștefan a încheiat apoteotic: "Și peneleul a fost în Focșani, părtaș la hoție în acești ani!"

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE