Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ponta se intoarce! Dragnea anunta formarea unei aliante PSD-ALDE-UNPR pentru parlamentare

Postat la: 18.05.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Liviu Dragnea a afirmat ca formula de guvernare PSD-ALDE-UNPR a fost performanta si o va propune presedintelui dupa alegerile parlamentare. Presedintele PSD a mai spus ca aceeasi formula va fi utilizata si pentru alegerea presedintilor consiliilor judetene: "După alegerile locale, vom avea o discuţie pentru a vedea care este cea mai bună formulă de a candida, pentru a ne maximiza şansele".

Presedintele PSD a afirmat de asemenea ca Ponta s-a hotarat sa aiba din nou un rol mai activ in politica PSD: "Victor Ponta a luat o decizie, să stea puţin pe margine. Tot el a luat decizia să se reactiveze. Este un om responsabil şi un om matur. Ia deciziile singur", a spus liderul PSD. Dragnea a mai afirmat ca, in urma condamnarii sale în dosarul Referendumului, intentiona sa plece de la conducerea PSD dar nu a făcut acest lucru pentru a evita disoluția PSD.

Dragnea a declarat ca va ramane la conducerea PSD atat timp cat are sustinerea partidului: "În România, din fericire, partidele încă mai au această atribuție, să își decidă singure soarta. După alegerile locale vom avea un Comitet Executiv, cel puțin, în care împreună vom stabili calea de urmat și o să vedem după rezultatele la alegerile locale. Decizia mea de a nu pleca în acea zi a fost motivată de dorința mea de a nu intra PSD-ul în disoluție. Un PSD în disoluție putea să o ia în orice direcție. Dacă aș fi plecat, începea o luptă pentru putere așa cum se întâmplă în orice partid. Exact în campania electorală este ceea ce trebuia PSD ca să piardă aceste alegeri. Primul meu impuls a fost să plec. După trei ani și jumătate, în care instituțiile respective mi-au făcut viața un calvar și pentru o sentință nedreaptă, prima mea intenție, când am văzut la televizor sentința, a fost să plec".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE