Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Sebastian Ghiţă s-a înscris în PRU

Postat la: 30.08.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Deputatul Sebastian Ghiţă s-a înscris în PRU, susţinând că generaţia din care face parte simţea nevoia unei construcţii noi. Ghiţă susţine că va exista o colaborare cu Mircea Geoană şi formaţiunea acestuia PSRO. Deputatul spune că nu a luat încă o decizie cu privire la o candidatură la alegerile parlamentare de la sfârşitul acestui an.

"Întreaga generaţie sau mulţi din generaţia din care fac eu parte, din politică şi din alte zone din societate, a simiţit nevoia unei construcţii politice care să ne permită să spunem cu exactitate ce ne transmit românii, oamenii, prietenii noştri, colegii noştri. Şi anume că e din ce în ce mai greu pentru noi, românii, să trăim în ţara noastră. Suntem, ne găsim locuri de muncă din ce în ce mai greu, fiscul se laudă că ne închide firmele nouă antreprenorilor români, toată lumea simte o apăsare economică şi lucrul ăsta trebuie să-l spunem.", afirma Ghită.

"În partide precum PSD şi PNL lucrul ăsta nu prea poţi să-l faci că dăunezi partidului. Şi atunci ne-am hotărât să venim noi cu o construcţie politică şi, alături de Bogdan Diaconu, care este unul dintre cei mai talentaţi tineri oameni politici, căutăm ceva experienţă din zona domnului Geoană, vorbim cu alţi colegi, vrem să asamblăm această mişcare politică nouă.", mai spune deputatul. În ceea ce priveşte varianta ca Victor Ponta să se alăture PRU, Sebastian Ghiţă declară că "orice construcţie politică şi-ar dori să-l aibă pe Victor Ponta preşedinte", adăugând că încă nu a vorbit cu fostul premier pentru că acesta nu se află în ţară.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE