Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Alina Puşcaş, dezvăluiri sincere despre relaţia cu medicul stomatolog: "Formăm un cuplu!"

Postat la: 10.08.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Alina Puşcaş trăieşte cea mai frumoasă perioadă din viaţa ei de când a aflat că a rămas însărcinată. O bună perioadă de timp, vedeta nu a vrut să spună cine este tatăl copilului ei, însă după o vreme a spus adevărul despre el.

Alina Puşcaş a recunoscut că are o relaţie cu medicul stomatolog Mihai Stoenescu, în vârstă de 40 de ani, şi mărturisit că îl vor creşte împreună pe copilul lor. De asemenea, prezentatoarea a vorbit deschis şi despre sarcina sa.

"Mi se pare și acum incredibil. Mai am destul de des momente în care mă simt un copil... poate un copil cu o viață de adult. În câteva săptămâni, vom afla care e varianta cea mai potrivită pentru mine și bebeluș în privința nașterii. Eu mi-aș dori cezariană. Din luna a șaptea a rărit-o cu sportul. (Despre prima ecografie) O, Doamne! Cum puteam să fiu altfel decât foarte emoționată! Cred că este o trăire, o reacție absolut normală pentru orice viitoare mamă care și-a dorit foarte mult să i se întâmple minunea.

Este o sarcină foarte ușoară. Chiar m-am bucurat de ea din toate punctele de vedere. N-am avut grețuri sau pofte și mi-am menținut destul de bine ritmul normal de viață. Am renunțat doar, începând cu luna a șaptea, la activitatea sportivă susținută," a spus Alina Puşcaş, pentru ziarulring.ro. Alina a vorbit deschis despre tatăl copilul ei, dar şi despre zvonurile că şi-ar creşte copilul singură.

"Zvonurile pot rămâne la stadiul de zvonuri. Nu e cazul să comentez. Formăm un cuplu și așteptăm cu emoție nașterea copilașului nostru. În această vară prezinți show-ul „Splash! Vedete la apă"," a mai spus vedeta.

Vara aceasta, Alina Puşcaş prezintă, la Antena 1, show-ul „Splash! Vedete la apă", alături de Diana Munteanu şi Pepe. Vedeta a trăit o poveste de dragoste vreme de 4 ani cu afaceristul neamţ Viktor Bieltz. Cei doi au divorţat în 2014, iar, în prezent, bruneta trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de Mihai, un bărbat care nu face parte din lumea mondenă. Alina Puşcaş a devenit cunoscută ca model şi actriţă, dar în prezent este moderatoarea emisiunii "Te cunosc de undeva", de la Antena 1.

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE