Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Anda Adam s-a măritat pentru că este însărcinată? Ce spune vedeta

Postat la: 09.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: click.ro

Prieteni apropiați ai cuplului Anda Adam - Sorin Andrei au declarat că vedeta în vârstă de 35 de ani este însărcinată în luna a patra și că acesta este motivul pentru care a ales să se căsătorească atât de repede cu iubitul ei. Vedeta a infirmat însă informația. 

"Da, este însărcinată în patru luni. Prietenii apropiaţi stiu acest lucru, insa ea i-a rugat sa nu spună, pentru ca este superstiţioasă si inca doreşte sa tina acest lucru ascuns. Era imposibil ca ea sa se îngraşe din senin, mai ales ca este o femeie care a avut toată viaţa grija de silueta ei. Anda radiază de fericire si va avea, in sfârşit, familia la care a visat mereu. De abia peste doua săptămâni va afla ce sex are bebeluşul", a declarant un apropiat al Andei Adam, pentru CANCAN.ro.

De cealaltă parte, cântăreața a vorbit, marți la Acces Direct, despre aceste zvonuri și susține că nu sunt adevărate, burtica ei datorându-se stresului din ultima perioadă. Anda crede că tatăl ei a spus că ea ar fi însărcinată pentru că acesta nu a mai văzut-o de mult timp și pentru că, înainte de nuntă, aceasta a trecut printr-un eveniment nefericit, un deces în familie, în urma căruia nu a mai avut energia necesară să țină diete sau să meargă la sala de sport.

Totuși, Anda a spus că își dorește foarte mult să aibă copii. Aceasta urmează să își planifice luna de miere cu noul ei soț, Sorin Andrei, și a spus că la sfârșitul acesteia s-ar putea să își îndeplinească visul. „Cine știe, poate ne întoarcem trei din luna de miere", a spus Anda Adam. Aceasta nu a planificat încă unde și când pleacă în luna de miere cu Sorin Andrei, întrucât a fost foarte ocupată cu pregătirile de nuntă.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE