Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Cei mai mulţi dintre miliardarii lumii trăiesc în SUA, China şi Rusia

Postat la: 20.12.2016 - 12:13 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Statele Unite, China şi Rusia sunt ţările în care trăiesc cei mai mulţi miliardari din lume. Datele au fost confirmate în raportul Global Wealth 2016 realizat de institutul de cercetare al Credit Suisse. În Europa se află 282 de miliardari, adică mai puţin de jumătate decât în SUA.

Cei mai mulţi miliardari trăiesc peste Ocean, în Statele Unite, 582 de persoane. Printre aceştia se regăsesc: cel mai bogat om din lume, Bill Gates, fondatorul Microsoft, a cărei avere este estimată la 78,5 miliarde, Jeff Bezos, fondatorul companiei Amazon, magnatul Warren Buffet şi fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg.

Pe a doua poziție s-a plasat China, unde trăiesc 244 de miliardari, urmată de Rusia, țara în care trăiesc 96 de miliardari, Germania, 82 de miliardari şi India, 80 de miliardari. În anul acesta averile la nivel global au crescut cu 3,5 mii de miliarde de dolari, la 256 de mii de miliarde de dolari, ceea ce înseamnă o creştere cu 1,4% comparativ cu anul trecut.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE