Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cel mai tatuat om din lume vine în România

Postat la: 14.06.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cel mai tatuat şi mai modificat om din lume, Emilio Gonzalez, vine la începutul lunii iulie, la Sibiu, în cadrul celei de-a opta ediţii a Transilvania Tattoo Expo. Astfel că, cei care vor să își facă un tatuaj deosebit, pot apela la acesta, dar și la alți artiști care vor fi prezenți la expoziție.

Evenimentul va reuni, în perioada 1 - 3 iulie, cei mai mari artişti tatuatori din lume, oferind publicului posibilitatea de a se tatua la artişti foarte cunoscuţi pe plan internaţional „Transilvania Tattoo Expo, eveniment ajuns la a 8-a ediţie, va reuni la Sibiu unii din cei mai mari artişti tatuatori din lume, oferind publicului sibian posibilitatea de a se tatua la artişti foarte cunoscuţi pe plan internaţional. Tematica ce predomină ediţia din anul acestra este varietatea şi polivalenţa atât în aceea ce priveşte invitaţii, artişti participanţi, dar şi activităţile ce vor avea loc pe parcursul celor trei zile ale evenimentului. Zilnic vor avea loc concursuri de tatuaje pe diferite categorii, best of day, best of color, best of bla & grey, best of show etc la care se vor putea însc rie persoane din public care îşi fac tautaje în cadrul evenimentului", au anunțat organizatorii.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE