Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Celebra Israela băgată în azil de bătrâni de soţul mai tânăr cu 30 de ani

Postat la: 15.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Israela Vodovoz a vorbit despre zvonurile apărute în presa mondenă, potrivit cărora soţul ei, Liviu, ar intenţiona să o ducă la un azil de bătrâni. Celebra femeie de afaceri a lămurit lucrurile, precizând că lucrurile întrea ea şi Liviu stau extrem de bine.

Israela Vodovoz a acordat un interviu telefonic emisiunii "Star Matinal" în cadrul căruia a lămurit zvonurile potrivit cărora soţul ei mai tânăr cu 30 de ani ar intenţiona să o ducă la un azil de bătrâni. Afacerista a negat aceste informaţii şi a precizat că starea ei de sănătate s-a îmbunătăţit, iar relaţia cu Liviu merge chiar bine în această perioadă.

"Mă simt mult mai bine decât eram. Continui să fac un tratament. Folosesc o chestie care este un fel de iaurt cu reţetă tibetană şi mă simt mult mult mai bine. Medicul mi-a spus să nu ies în public din cauza virozelor. Liviu nu cred că s-a gândit la acest lucru. Cu siguranţă, el nu a vorbit cu nimeni despre acest lucru. Nu este o ruşine să fii internat într-un azil de bătrâni, însă cred că mie nu mi-a venit încă ceasul. Nu s-a pus problema niciodată. Liviu tocmai astăzi se întoarce pentru că a dat o fugă până la Vişeu, pentru că a fost o problemă la casa noastră de oaspeţi. Între noi nu există nicio problemă. Din întâmplare, în această perioadă, între noi totul este roz", a declarat Israela la "Star Matinal", de la Antena Stars.

Liviu şi Israela Vodovoz formează un cuplu de ani buni deşi gurile rele au privit cu scepticism această relaţie, cei doi par că se înţeleg mai bine ca niciodată şi se sprijină reciproc în momentele grele.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE