Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Concurent la Vocea Romaniei in spital cu perfuzii

Postat la: 08.12.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Unul dintre favoritii la marele premiu al aceste editii de la Vocea Romaniei trece prin momente extrem de dificile. Stefan Roscovan, pustiul de 17 ani din echipa Loredana, a contactat un virus gripal foarte puternic si se afla in spital cu febra foarte mare, sub tratament cu antibiotic si perfuzii.

Stefan Roscovan care e considerat de toata lumea cel mai generos si mai bun dintre concurenti - gata oricand sa ajute pe toata lumea, este si un optimist. El si-a postat pe facebook un mic filmulet de pe patul de spital, in care le promite fanilor si spectatorilor ca nu ii va dezamagi si oricat i-ar fi de greu va fi pe scena vineri in semifinalele Vocea Romaniei.

Stefan Roscovan este, de altfel, un pusti foarte incercat in viata. Tatal lui a decedat cand el avea doar 7 ani, mai are o sora, iar mama are un salariu sub media lefurilor din Chisinau. Asa ca pustiul, cu optimismul lui, a invatat productie muzicala si isi ajuta familia ca sa aiba un trai mai bun.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE