Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cove a devenit din nou tătic! Soţia lui a născut în această dimineaţă

Postat la: 12.08.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Bucurie mare în familia lui Gabriel Coveşanu, alias Cove. Miercuri dimineaţă (21 august), soţia actorului a adus pe lume un băieţel perfect sănătos. Gazda emisiunii "Mama mea găteşte mai bine" de la Prima TV mai are un copil din prima casătorie.

Ziua de 12 august va rămâne una memorabilă pentru actorul Gabriel Coveşeanu. Miercuri dimineaţă, actorul şi-a cunoscut fiul şi, copleşit de emoţii, şi-a anunţat prietenii despre marele eveniment din familia lui. "Astăzi am avut a doua întâlnire importantă din viaţa mea. Pe la 7 jumătate am cunoscut un tip bine făcut în jur de 3 kg şi destul de înalt, 50cm, care mi-a zâmbit politicos ţi s-a recomandat Mihai Răzvan. Bine ai venit pe lume, fiule!", a scris Cove pe reţeaua de socializare la scurt timp după ce a devenit pentru a doua oară tătic.

Cu doar câteva zile înainte de a naşte, soţia lui Cove, Florentina, şi-a desenat chipul unei bebeluş pe burtică. Gabriel Coveşeanu (41 de ani) şi Florentina (35 de ani), s-au cunoscut în urmă cu 8 ani, într-un grup de prieteni, la Palatul Mogoşoaia. Fiecare era într-o altă relaţie, la momentul respectiv. Între timp, vedeta Prima Tv s-a însurat, a devenit tată... cu o altă femeie. Abia după ce a divorţat s-a reîntânit cu cea care i-a devenit soţie în urmă cu aproape doi ani şi care miercuri l-a făcut atât de fericit. Prezentatorul tv mai are un băiat din căsătoria anterioară, pe Bogdan Matei, în vârstă de 6 ani şi jumătate.

Cove se căsătorise cu Maria, fiica fostei prezentatoare TVR Carmen Movileanu, în ianuarie 2009, iar în vara lui 2010 au şi divorţat, pe fondul neînţelegerilor. A rămas în relaţii amicale cu fosta soţie de dragul copilului, cu care încearcă să petreacă cât mai mult timp.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE