Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Gabi Tamaș s-a imbatat în Centrul Vechi și a făcut Show

Postat la: 25.10.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Gabi Tamaș, jucătorul echipei Steaua, s-a îmbătat luni noaptea într-un bar din Centrul Vechi și a făcut circ sub privirile martorilor. Tamaș a petrecut pe cinste luni noaptea, într-un local din Centrul Vechi al Capitalei.

Fundașul echipei Steaua s-a dat din nou în spectacol, după ce a mai fost și în trecut protagonistul unor astfel de episoade. Un apropiat al jucătorului a încercat să-l convingă pe Tamaș să părăsească localul, dar jucătorul nu s-a lăsat dus.

„Un tip mai solid s-a chinuit vreo jumătate de oră să-l scoată din club. La un moment dat a reușit, dar Tamaș o ținea pe-a lui, că vrea înapoi, să se distreze. Prietenul lui Tamaș stătea în ușă, să-i blocheze intrarea, iar Tamaș tot încerca să treacă de el. A apelat la tot felul de strategii: și-a aruncat geaca pe jos, a aruncat cu telefonul etc. Până la urmă, tipul a cedat și l-a lăsat să intre înapoi în club", a povestit unul dintre martori pentru sursa citată.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE