Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Misha, soția lui Connect-R a ajuns de urgență la spital

Postat la: 18.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Frumoasa Misha, soția lui Connect-R, cunoscută publicului pentru hitul Tenerife a ajuns, miercuri seara la spital unde a fost internată din cauza unor probleme de sănătate. Anunţul a fost făcut chiar de Cristi Brancu, gazda emisiunii.

Misha trece prin clipe grele, după ce mierucri seară i s-a făcut rău subit. În loc să apară la tv la o emisiune de divertisment, blonda a ajuns la spital. Colegul ei, Dj Sava a mărturisit că artista are probleme de sănătate mai vechi şi cel mai probabil aceasta ar putea fi cauza pentru care a avut nevoie de îngrijire medicală, scrie click.ro. 

Misha a născut la începutul anului 2014 o fetiţă, iar la un an de la acest fericit eveniment, blonda a decis să-şi pună silicoane pentru că era nemulţumită de bustul său după perioada de alăptare. Recent, solista a revenit pe scenă cu o piesă nouă în colaborare cu Dj Sava, "Amor a Monaco". Încă de la la filmările clipului de luna trecută, artista nu era în apele ei, acuzând dureri. 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE