Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Oprah Winfrey, agasată de un fan care pretinde că este "fiul ei secret"

Postat la: 29.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Celebra prezentatoare Oprah Winfrey a fost protagonista unui incident mai puţin obişnuit, miercuri, în momentul în care părăsea un studio din New York, unde a participat la emisiunea lui Stephen Colbert, "The Late Show", informează Daily Mail.

Sursa citată menţionează că Oprah Winfrey a fost agasată de un bărbat care pretinde a fi "fiul ei secret". Potrivit martorilor, la ieşirea din studio, Oprah l-a recunoscut pe Mitchell şi chiar a pus mâna pe pieptul lui, în mod familiar, un gest pe care îl face în mod frecvent cu fanii săi. Starul de televiziune i-a luat numărul de telefon explicându-i că nu poate discuta pe moment cu el, dar că îl va contacta ulterior, relatează Daily Mail.

Calvin Mitchell, care este şofer de camion, susţine că Oprah a vrut să îl adopte, când el avea 11 ani, dar n-a continuat acest demers deoarece n-a vrut să îl despartă de fraţi. Bărbatul, în vârstă de 35 de ani, a mărturisit că în copilărie Oprah Winfrey s-a interesat de soarta sa plătindu-i şcolarizarea la două şcoli. Faptul că de la prima a fost dat afară, iar pe a doua a abandonat-o el, ar fi dus, potrivit propriilor declaraţii, la ruptura dintre ei.

"Eram tânăr, am luat o decizie proastă şi Oprah nu m-a iertat. Simt că ceea ce a făcut a fost greşit ", a declarat Calvin, care spune că după ce a fost "abandonat" de Oprah a încercat chiar să se sinucidă. Potrivit National Enquirer, Mitchell a urmărit-o pe Oprah Winfrey deoarece a dorit să reia legătura cu ea după "despărţirea" de 20 de ani şi să o întrebe de ce l-a "abandonat".

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE