Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ovidiu Lipan Ţăndărică despre sex in trei cu Nicu Covaci

Postat la: 16.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Celebrul muzician Ovidiu Lipan Ţăndărică nu o duce foarte rău la cei 62 de ani pe care îi are. Muzicianul a vorbit despre viaţa lui sentimentală şi despre relaţia cu iubita lui mai tânăra cu 30 de ani.

Muzicianul recunoaşte că în urmă cu mulţi ani a împărţit partenerele cu fostul coleg de trupă Nicu Covaci. Buni prieteni cândva, Ovidiu Lipan-Ţăndărică şi Nicu Covaci s-au distanţat odată cu plecarea toboşarului din trupa Phoenix.

„Pe Nicu n-am fost supărat niciodată şi n-am de ce să-l iert. Am vrut alte proiecte şi el n-a înţeles pentru că îşi dorea să-i rămân alături. Nu ne-am certat şi nu avem nimic de împărţit. Am împărţit şi bucăţica de pâine, iar uneori şi femeile. E un mare artist, un compozitor desăvârşit, un om special, iar eu la fel. De doi-trei ani nu mai ştiu nimic de el, că nu mai ţinem legătura. Are karma lui prin care trebuie să treacă", spune Ţăndărică pentru Ziarul Ring.

Ovidiu Lipan este un muzician, compozitor și baterist român, cunoscut ca membru a două formații marcante de muzică rock din România, Roșu și Negru și Phoenix.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE