Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Radu Banciu a muscat-o cu plută cu tot. Gafa imensă, s-a făcut de râs în direct

Postat la: 22.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Imediat după genericul emisiunii "Lumea lui Banciu" de la B1TV, moderatorul a început fulminant: "Bun găsit, dragi prieteni. Începem cu o informaţie care interesează, desigur, amicii noştri din Diaspora. Că se strânge laţul în general în jurul autorităţilor şi a celor care sigur ne vor în continuare doar la această masă. Mă rog, ei nu ne-ar vrea nici aici, dar asta e deocamdată. Nişte imagini de aseară, de la Marsilia, de pe stade Velodrome, de la meciul Olympique Marseille - Olympique Lyonnais din Ligue 1. Iată-le!", a spus Radu Banciu, extrem de fericit.

Imediat după aceste declarații, pe ecran a apărut o fotografie care reprezenta galeria lui Marseille la meciul de duminică, împotriva lui Lyon. În mijlocul peluzei, trona un banner pe care scria "Gracias Banciu", alături de o poză cu moderatorul român.

"Ăăă?! Imaginea subsemnatului şi un banner în care mi se mulţumeşte în limba spaniolă. Că asta e limba oficială a stadionului după ce am avut antrenor argentinian, sezonul trecut, şi acum avem antrenor spaniol. Le mulţumesc prea plecat fanilor noştri şi în special românilor din Marsilia care, iată, cu ce bannere s-au prezentat aseară la un meci pe care l-a văzut toată Europa. Sigur, aceste imagini sunt confidenţiale, nu să le căutaţi la TV, dar încă o dată ca să ne facem datoria faţă de cei care s-au dus la stadion şi au plasat aceste imagini, aceste bannere acolo. Să ştie că, iată, ne-a parvenit această informaţie. N-am văzut nimic cu boşorog, cu românii din Marsilia să-l aclameze pe noul lor consul. Să sperăm că nu va fi de lungă durată", a continuat Radu Banciu.

La scurt timp, însă, pe Facebook, a apărut şi dovada că imaginea prezentată de Banciu în emisiune este de fapt modificată în Photoshop şi că moderatorul a căzut în capcana unui telespectator. Userul Grigore Silviu a postat mesajul: "Eu am editat această poză! Aseara, dupa meci, m-am gandit să fac un pic de mişto fata de acel egal... Site-ul contrasens.ro a prezentat şi poza originală din care s-a inspirat autorul farsei. Fanii lui Marseille afişaseră de fapt un banner pe care scria Gracias Bielsa şi o imagine cu fostul antrenor argentinian, demis la începutul acestui sezon. Bielsa a fost înlocuit cu Banciu, iar faţa antrenorului a devenit profilul moderatorului.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE