Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Scandal in patru acte. Tuncay Ozturk nu vrea sa divorteze de Andreea Marin!

Postat la: 27.10.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Chiar dacă Andreea Marin a anunțat divorțul, Tuncay n-a dat nicio declarație, însă a lăsat un detaliu la vedere care vorbește pentru el. Andreea Marin a anunțat joi dimineață divorțul de Tuncay Ozturk, bărbatul la al cărui braț a stat trei ani de zile. Deși fosta prezentatoare TV a dat explicații largi cu vedere la acest subiect, Tuncay nu a schițat niciun gest, atât în presă, cât și pe conturile rețelelor sociale.

Cu toate astea, cum toți știu: și tăcerea e un răspuns. Dacă pe contul său personal nu apare că este într-o relație cu Andreea Marin, pe pagina lui oficială, încă apare "Căsătorit cu Andreea Violeta Ozturk". După trei ani de căsnicie, fosta prezentatoare TV a anunțat că mariajul său cu fizioterapeutul Tuncay Ozturk.

"Oameni dragi, Cum bine stiti, am invatat sa pretuiesc viata si in momentele sale de lumina, si in cele intunecate. Uneori, suprizele vietii nu sunt intocmai placute. Sunt momente in care, chiar daca inima te indeamna sa ramai unde te afli, trebuie sa ai taria de a pune pe primul plan respectul de sine si sa mergi mai departe..." Andreea Marin şi Tuncay Ozturk s-au cunoscut în Turcia, în timp ce vedeta mergea la tratament la o clinică de renume din această ţară. Cei doi s-au căsătorit în 2013. Tuncay a decis atunci să îşi părăsească ţara natală, de dragul fostei zâne a surprizelor. Pe data de 27 octombrie 2016, Andreea Marin a anunţat divorţul.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE