Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Serban Huidu, pe blog: "Sa va ia dracu!"

Postat la: 24.10.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Realizatorul TV Serban Huidu si-a explicat de curand parerea despre realizatorii TV care profita de dramele personale ale oamenilor pentru a face rating. Vedeta TV face referire in special la cantareata Naomi despre care sustine ca este exemplul perfect de victima a sistemului medical si de invatamant din Romania.

"Asadar, ma uitam cum mult prea divortata mahalagioica principala din trust, recte Bahmaimuteanca a readus-o in emisiune pe celebra Naomi. Pai daca e subiectul de interes (aia cu legalizarea Parteneriatului civil) de ce sa nu apelam la serviciile celei mai cunoscute "dive" de acest gen? Cand dadeam din cap, gandindu-ma pentru a o mia oara cat de mult rau face Naomi, m-a lovit ca trenul adevaratul rau. L-am sesizat mai demult dar nu am insistat pe el si imi pare rau.

Oameni buni adevarul sta asa: Naomi este produsul unui sistem medical, de invatamant,de protejare a copiilor abandonati, complet falimentare. Ea este produsul Romaniei asa imperfecta cum ea. Cu toate bubele ei sau ale lui, cu toate problemele pe care le genereaza, cu toate angoasele si greselile. Este un om chinuit si cu probleme dar, repet, reprezinta falimentul nostru ca tara.

Pe de alta parte, tzatza precupeata casatorita divortata, batuta cu pliciul si in cautare de senzational cu orice pret, Bahmuteanca, este muuuult mai vinovata. Vinovata pentru ca profita de pe urma unor oameni cu probleme, ca a picurat putin cate putin dar constant, idei fixe legate de oameni, ca spala mintile telespectatorilor creduli, ca face exact ce nu ar trebui sa faca, promiscuitate, rautate gratuita si cretinism", a spus Serban Huidu.

In acelasi timp, vedeta TV a numit si cativa colegi de breasla care fac, in opinia lui, greseala de a profita de oameni in fiecare zi prin intermediul emisiunilor pe care le prezinta.

"Sa iti fie rusine draga Bahnu si tie si lui Dan Diaconescu, Medelin Ionescu, Maruta, Capatos, Brancu Gherle, Ciutaci, Gazi, Mirceabadieni, Radubancieni sau Ciuvicieni. Sa va ia dracu' tovarasi! Nu ati facut in anii astia decat sa profitati de pe urma unor oameni cu probleme, ati splat creiere si ati distrus industria de televiziune din Romania. Felicitari!", a scris realizatorul TV pe blogul sau", a conchis Serban Huidu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE