Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Și Mihaela Rădulescu plânge. Mărturie neașteptată despre viața ei privată

Postat la: 10.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Mihaela Rădulescu, una dintre cele mai cunoscute, dar și cele mai controversate vedete din România a făcut o declarație mai puțin așteptată despre viața ei privată. Diva de la Monaco a mărturisit că a fost și ea părăsit de iubiți și că a și plâns din cauza asta.

"Mi se întâmplă şi mie ca tot omul să fi făcut alegeri poate nu prea inspirate. Mi-a mai plecat şi mie un iubit de acasă sau am mai plecat şi eu la altul, se întâmplă. Acuma, nu-ţi imagina că o întâmplare de genul ăsta e trăită cu zâmbetul pe buze. Am şi eu lacrimi în dotare, am şi eu nervi", a mărturisit Mihaela Rădulescu.

În vârstă de 45 de ani, Răduleasca a fost căsătorită de trei ori. Mariajul cu Bogdan Rădulescu a durat doar jumătate de an, iar cel cu Ştefan Bănică Junior a rezistat 2 ani. A mai fost căsătorită 5 ani cu Elan Schwartzenberg, iar apoi a avut o relaţie de 6 ani cu Dani Oţil. In prezent traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de Felix Baumgartner.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE