Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Sotul Israelei a fost luat pe sus de politisti, încatusat si dus la spitalul de nebuni

Postat la: 15.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Soțul fostei dansatoare Israela (74 ani) ar fi făcut un scandal monstru în restaurantul unei pensiuni din Vișeu de Sus, Maramureș. A fost nevoie de intervenția poliției din oraș.

Liviu Artenie soțul mai tânăr cu 30 de ani al Israelei, ar fi consumat băuturi alcoolice și ar fi jignit clienții. În jurul orei 23.20, a fost chemată poliția pentru că Liviu nu s-ar fi liniștit. Barbatul nu s-a potolit nici in prezenta politistilor si ar fi continuat să adreseze cuvinte jignitoare. Autoritatile au fost nevoite să îl încătușeze și într-un final Liviu a fost dus la Spitalul de Psihiatrie Adulți din Sighetu Marmației.

Informațiile despre intervenție poliției la fața locului au fost confirmate în mod oficial de reprezentanții Poliției Maramureș. Nu știm dacă în acest moment Liviu se află internat la psihiatrie la Sighetu Marmației sau dacă a fost externat. Cert este că la Poliția Vișeu de Sus au fost depuse în trecut și alte plângeri pe numele lui Liviu. Plângeri pe care Israela și le-a retras.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE