Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Top 5 zodii care ştiu să se distreze. Ce îți spune horoscopul

Postat la: 19.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sunt persoane care par să o ţină într-o distracţie continuă. Mai important decât acceptarea unei invitaţii la voie bună e modul în care ştii să profiţi de moment. Iată top 5 zodii care ştiu să se distreze:

BERBEC

Berbecii sunt foarte sociabili şi deschişi la orice fel de ieşiri, aventuri, distracţii. Petrec timp în aer liber cu prietenii, merg la un film, dar ies şi în cluburi. Cu alcool sau fără, Berbecii sunt precum un magnet. Toată lumea e atrasă de ei, devenind sufletul petrecerii. Gradul de socializare este ridicat şi replicile inteligente nu întârzie să apară, deci toată lumea va roi în jurul lor.
Mişcarea este foarte importantă, aşa că sunt foarte deschişi la drumeţii ori călătorii mai sofisticate. Orice înseamnă acţiune este binevenit.

GEMENI

Gemenii reprezintă zodia cea mai dispusă să se distreze. Oricând este vorba de distracţie, Gemenii sunt primii. Nu le e teamă de nimic, fiind deschişi la orice. Ei sparg gheaţa, ei binedispun lumea, ei se distrează din tot sufletul.

Citeste tot articolul pe YVE.ro

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE