Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Valentina Pelinel da din casa despre nunta cu Cristian Borcea

Postat la: 09.12.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Valentina Pelinel se pare că este în culmea fericirii, chiar dacă tatăl copilului ei, Cristian Borcea, este în închisoare şi nu se poate bucura de micuţul Milan.

Fostul manechin s-a mutat de curând în vila afaceristului din Pipera şi a mărturisit că este foarte fericită. singurul lucru care îi lipseşte este faptul că nu-l are încă pe iubitul său aproape.

„Nu sunt tristă, dar nu sunt nici fericită, întrucât nu-l am pe Cristi aproape. Petrec foarte mult timp cu fiul meu, dar e foarte bine, ştie că tati îi este alături şi îi va fi alături. Sunt multe situaţii în care copiii nu au părinţii alături, dar rolul mamei este foarte important. Are parte de iubire, de atenţie", a declarat fosta soţie a lui Cristian Boureanu.

Valentina a mai precizat că nu au stabilit încă data nunţii, prioritară acum fiind starea de sănătate a fostului acţionar de la Dinamo. „Părinţii lui Cristi sunt alături de mine, mă ajută. Nunta nu s-a stabilit deocamdată, dar el să fie sănătos să fie alături de noi, pentru că îl iubim foarte mult", a mai precizat fostul manechin.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE