Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Vocea Romaniei. De ce a apărut actorul din "Las Fierbinți" pe scena

Postat la: 03.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Toată lumea îl cunoaște drept Dorel din "Las Fierbinți" sau fratele trăsnit al lui Bobonete. Mihai Rait Dragomir a renunțat pentru o clipă la hainele ponosite și a urcat pe scena de la Vocea României.

"Am venit așa în glumă și s-a făcut serioasă treaba", a fost reacția actorului din "Las Fierbinți", după ce a reușit să întoarcă trei fotolii. Artistul n-a renunțat nici în ipostaza de concurent la Vocea României la glume, fiind susținut din culise de colegii săi din serial Mihai Bobonete, Constantin Diță alias Giani, și Adrian Vancica, alias Celentano. În cele din urmă, Mihai Dragomir a ales că meargă în echipa Loredanei.

Bogdan Vladău a schimbat macazul şi s-a orientat spre "Vocea României". Artistul s-a prezentat la preselecţiile pe nevăzute și a reuşit să îi facă pe doi dintre antrenori să se întoarcă cu fotoliile. Fostul "Burlac" a interpretat melodia „Use Somebody" a celor de la Kings of Leon şi a întors două scaune, pe cel al lui Moga şi pe cel al Loredanei. Bogdan a ales să facă parte din echipa Loredanei.

La cea de-a treia ediţie a noului sezon „Vocea României" va urca pe scenă unul dintre actorii serialului „Las Fierbinţi", susținut îndeaproape de colegii săi. Concurenții vor interpreta melodii precum „Someone like you", „Proud Mary" sau „Fallin". Până acum, antrenorii Loredana și Moga au câte trei concurenți în echipă, iar Tudor și Smiley câte cinci. Participanţii la competiţia „Vocea României" se întrec pentru un premiu de 100.000 de euro. Vocea Romaniei

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE