Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Exclusiv: Amenințări mafiote la Camera Deputatilor: "O să sară sângele din voi!"

Postat la: 15.12.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

ZIUAnews a semnalat de mai multe ori ca venerabilul secretar general general Cristian Panciu a transformat Camera Deputatilor in propria sa companie de afaceri, dar cu banii publici. El angajeaza pe cine vrea si cand vrea, incredinteaza pe spinceana contracte de bunuri si servicii, inchiriaza pe ochi frumosi salile din Palatul Parlamentului si numeste directorii pe posturi dupa bunul sau plac sau dupa afinitatii personale sau financiare.

Practic, Cristian Panciu este vataful Camerei Deputatilor si deputatii sunt pentru el niste angajati obscuri. Insa, un doment detinut de ZIUAnews (vezi facsmil) demonstreaza ca in Camera Deputatilor functioneaza un sistem de tip mafiot, unde amenintarile unor directori garantati de Cristian Panciu au devenit litera de lege.

Bucur: "O să te ia mama dracului și pe tine și pe Tănase"

Cristian Panciu l-a angajat in acest an ca director la Camera Deputatilor pe fostul sofer al lui Willian Branza, Marian Bucur, pus de Emil Boc pe postul secretar general al Inspectoratului de Stat in Constructii (ISC). Numai ca Marian Bucur este un personaj controversat pentru aranajementele regizate la ISC, fapt pe care la momentul numirii de catre Panciu era cercetat de catre ANI. Dar aceste aspecte au contatat mai putin pentru Cristian Panciu, si astfel, Marian Bucur a ajuns directorul Directiei Tehnice a Camerei Deputatilor.

Din aceasta postura, fostul locotenent al lui William Branza a inceput sa se comporte ca un birjar cu subordonatii sai. Intr-una din notele explicative date in luna octombrie 2015 catre secretarul general Cristian Panciu, directorul Valentin Tarnacop reclama comportamentul abuziv si iesit din comun al lui Marian Bucur. Mai mult, in acea nota explicativa, se mentioneaza ca Marian Bucur i s-a adresat astfel: "O sa te ia mama dracului si pe tine si pe Tanase (nr. Alexandru Tanase este directorul care a fost demis de Panciu ca sa-l puna pe Bucur"), "O sa sara sangele din voi", "Ba ...voi trebuie sa cunoasteti numai legea 10 si 50, nu ai treaba tu cu legea 500 si altele", "O sa ajungeti pe strada". Acestea amenintari au fost adresate de catre directorul Marian Bucur altui director - Valentin Tarnacop - in cladirea Palatului Parlamentului si nu de catre interolopi in Ferentari sau Rahova.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE