Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cascadorii rasului la SRI si DIICOT: Beke Istvan Attila - teroristul cu artificii de tort, cu poza, adresa, cod postal, imagine din satelit si numar de telefon

Postat la: 01.12.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Toate informatiile legate de asa-zisul "terorist" descoperit de DIICOT si SRI si care voia sa arunce-n aer comunitatea româneasca de la Târgu Secuiesc se afla la vedere pentru oricine are minimum de cunostinte legate de mediul on-line.

Florin Chilian nu se declara un mare as al netului: "Daca pana si eu am descoperit in numai 30 de minute datele legate de presupusul terorist inseamna ca ii platim degeaba pe aia de la SRI si DIICOT. Am decis sa nu las sa fie vizibile chiar toate datele de identificare ale lui Beke ca poate il lasa astia de la SRI in pace sa-l poata aresta si de Craciun sau de paste anul viitor. Ma intreb cam cat de prosti ne cred astia din SRI si DIICOT?! O lovitura de imagine fasaita de la fasolea cu ciolanul guvernarii lui - guvernului lui - a sarbatorii de 1 decembrie a DIICOT si SRI. Puteau, fireste sa il descopere pe terorist inca de acum un an, inca de acum o luna, alaltaieri ar fi putut fi retinut dar nu era chiar bine pentru ca nu aveau suficienta mediatizare. 1 decembrie este perfect.", noteaza Chilian pe blogul sau.

Beke Istvan Attila era cunoscut inca de anul trecut si se pare ca a fost turnat sri-ului chiar de catre tovarasul lui, Csibi Barna din Miercurea Ciuc. Pana si extremistii rad de DIICOT si SRI aratand pe pagina lor de Facebook ca, interventia DIICOT de astazi este ridicola si o tragicomedie. Acestia sustin ca probele gasite pentru a sustine acuzatia de terorism ar fi doar artificii aniversare.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE