Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Exclusiv: Cum l-a speriat Bebe Cămătaru pe Ion Iliescu

Postat la: 09.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fostul preşedinte Ion Iliescu a fost martorul unui incident neplăcut petrecut în timp ce efectua o vizită electorală în cartierul bucureştean Ferentari. Facem precizarea că, în urmă cu două săptămâni, Ion Iliescu s-a deplasat la Clubul Pensionarilor din Ferentari.

A fost insotit de deputatul PSD Cristian Rizea - care depune eforturi considerabile să fie nominalizat de partid în cursa pentru primăria Sectorului 5 -, cu scopul de a participa la o dezbatere cu electoratul de vârsta a treia.

Bebe şi Iliescu în Ferentari

Evenimentul a fost organizat în perspectiva alegerilor locale din 2016. Potrivit surselor ZIUAnews, chiar în momentul sosirii lui Iliescu, în faţa clubului s-a produs o busculadă iscată de mai mulţi jandarmi care l-au reţinut pe cunoscutul interlop Bebe Cămătaru - unul dintre locotenenţii lui Nuţu Cămătaru - şi pe alţi trei acoliţi ai acestuia. Surprins de învălmăşeala neaşteptată, preşedintele de onoare al PSD şi-a ferit privirea, a grăbit pasul şi s-a furişat spre prezidiul ce-i fusese pregătit.

Cămătarii, Rizea şi Vanghelie

În fapt, apariţia şi reţinerea lui Bebe Cămătaru la Clubul Pensionarilor din Ferentari comportă o explicaţie simplă şi cât se poate de amuzantă. Concret, zdrahonii clanului Cămătaru au fost chemaţi, contra cost, tocmai pentru a "proteja" reuniunea, solicitantul fiind chiar brăileanul Cristian Rizea (care auzise zvonul că Marian Vanghelie ar fi intenţionat să-i tulbure dezbaterea prin tocmirea unor agitatori rivali).

Reclamaţie la poliţie

Ironia a făcut ca tocmai un pesedist participant la eveniment - personaj care nu avea nici cea mai mică idee că Bebe Cămătaru fusese chemat de Rizea! - să telefoneze la poliţie şi să reclame că mai mulţi indivizi dubioşi vor să intre în aceeaşi sală cu Ion Iliescu. La auzul numelui fostului preşedinte, poliţia a intervenit cu viteza luminii.

Candidatul infractorilor

Dincolo de burlescul situaţiei, reţinerea lui Bebe Cămătaru la o reuniune social-democrată a pus gaz pe focul războiului civil din cadrul filialei PSD Sector 5. Numeroşii contestatari ai lui Rizea s-au plâns din nou lui Liviu Dragnea, acuzând relaţiile pe care brăileanul le întreţine cu mafioţii din clanul Cămătaru, Fane Spoitoru, Florin Chinezu şi Ilie Ursaru.

Alex Miclovan

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE