Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Dezastru la CFR Marfă: „Activitatea companiei a scăzut dramatic în februarie 2016"

Postat la: 02.03.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

ZIUAnews a semnalat de mai multe ori ca directorul general interimar al CFR Marfa, Laurentiu Georgescu, protejatul Ancai Boagiu, isi continua nestingherit aranjamentele de personal si ingineriile financiare si patrimoniale, desi a fost "scanat" de politie impreuna cu directorul adjunct Gheorghe Necula pentru ca au sabotat compania de stat.

Recent, CFR Marfă ne-a transmis in scris ca in prezent, "nu numai că nu face concedieri, ultima restructurare fiind făcută în 08.08.2014, de către directorul general din aceea perioadă, dar chiar angajează personal, ca urmare a contractelor câştigate de actualul management al companiei". Insa, pe 26 februarie 2016, directorul general adjunct al CFR Marfa- Gheorghe Necula, a transmis o dispozitie (vezi documentul) demna de anii '40, scrisa pe un colt de masa si cu greseli pe care niciun copil de clasa a II-a nu le face, prin care ii anunta pe directorii din toata tara de „scaderea dramatica a activitatii in luna februarie 2016".

Mai mult, acesta in avertizeaza pe directorii de sucursale ca incepand cu 26 februarie 2016 „vor raspunde de modul de desfasurare a activitatii in aceasta perioada, folosirea resurselor strict necesare materiale si umane in conditii de eficienta maxima". Practic, aceasta adresa alambicata care sfideaza limba romana, Gheorghe Necula, adjunctul directorului interimar Laurentiu Georgescu, recunoaste ca managementul companiei este dezastruos iar CFR Marfa are probleme financiare.

In schimb, Laurentiu Georgescu a avut grija sa angajeze pensionari pe salarii uriase, cu masina de serviciu si sofer dar si cu multe alte bonusuri financiare. Trebuie precizat ca Laurentiu Georgescu a fost impus anul trecut in fruntea companiei doar pentru faptul ca sta in Constanta pe aceeasi scara cu Anca Boagiu, iar sotia sa ii ofera permanent acesteia prajituri delicioase de casa. Insa, acum tandemul Georgescu- Necula este sustinut si garantat de catre actualul ministru al Transporturilor- Dan Costescu, ajuns in aceasta functiei ca urmare a sustinerii venite din zona PDL, mai exact de la Vasile Blaga.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE