Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Culise: Directorii de la CFR Călători au petrecut cu lăutari în hotelul lui Cocoș

Postat la: 18.12.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Hotelul controlat de catre Dorin Cocos si Elena Udrea aflat in zona Garii de Nord din Bucuresti- Eurohotel, a fost luat, aseara, cu asalt de catre directorii, sefii, sefuleti si smecherasii de la CFR Calatori care au sarbatorit Craciunul si sfarsitul noului an. Unii au venit pe jos, tinand cont ca hotelul este la doi pasi de Ministerul Transporturilor, iar altii a fost adusi cu masinile de serviciu.

Inainte de a ajunge toata conducerea companiei, in frunte cu directorul general Iosif Szentes, niste baietii descurcareti au descaracat din portbagajul masinilor companiei tot ce intretine pentru buna dispozitie a stabilor la o asemenea petrecere, inclusiv palinca si vinuri pe alese. Astfel, dupa lasarea serii circa 100 de bosi de la CFR Calatori au invadat restaurantul aflat in hotelul lui Dorin Cocos. Antrenul si voia buna a sefilor de la CFR Calatori a fost intretinuta de catre o formatie de lautari a carui solisita, o blonda platinata ajunsa aproape de 50 de ani, cu greau a facut fata dedicatiilor adresate directorul general Iosif Szentes, dar si altor directori.

Muzica si chiotele petrecaretilor se auzeau pana la Facultatea de chimie de pe strada Polizu si hotelul Ibis aflat peste drum de locul unde petreceau smecherii de la CFR Calatori. In jurul orelor 23.15, muzica s-a intrerupt iar dansatorii au luat o scurta pauza pentru ca fost adus un tort imens cu glazura alba pe care scria albastru „La multi ani CFR Calatori!". Directorul general al CFR Calatori a taiat tortul si suflat in artificii in aplauzele si uralele celor invitati.

Dupa acest moment, ospatarii au servit invitatii cu sampanie si muzica, dedicatiile si buna dispozitie au continuat pana spre dimineata. Toata aceasta petrecere a sefilor de la CFR Calatorii a fost decontata din bugetul companiei. Petrecerea aceasta este oarecum justificata, daca tinem cont ca Iosif Szentes iar a tesut noul mers al trenurilor in interesul operatorilor privati si in detrimentul companiei de stat, dar mai ales pentru faptul nu a avut bani sa acorde o majorare salariala de 10% pentru angajatii companiei.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE