Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Golănie incredibilă: Omul lui Oprea de la Ministerul Transporturilor vrea să-şi şcolarizeze protejata pe banii ROMATSA

Postat la: 18.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Profitand de faptul ca premierul Victor Ponta si-a depus mandatul iar ministrul Transporturilor Iulian Matache era ca si demis, secretarul de stat Aurel Stanciu, omul lui Gabriel Oprea de la Ministerul Transporturilor, a regizat o golanie incredibila.

Prin adresa nr. 41.181 din data de 6 noiembrie 2015 (vezi facsimil) semnata, in locul ministrului Iulian Matache din informatiile detinute de ZIUAnews de catre Aurel Stanciu, Ministerul Transporturilor solicita directorului general Fanica Carnu de la RA „Administratia Serviciilor de Trafic Aerian-ROMATSA" sa-i trimita protejata lui Stanciu la Colegiul National de Aparare.

„La solicitarea Colegiul National de Aparare, Ministerul Transporturilor o desemneaza pe doamna Poenaru Beatrice, sef serviciu coordonare in cadrul RA Administratia Serviciilor de Trafic Aerian-ROMATSA, candidat din partea ministerului sa participe la cursul postuniversitar de dezvoltare profesionala continua in domeniul securitatii si apararii nationale 'Probleme actuale ale securitatii nationale'". Practic, semnand in locul ministrului Iulian Matache, secretarul de stat Aurel Stanciu cere directorului general de la ROMATSA, adica de unde Stanciu a fost demis recent cu scandal, sa-i plateasca protejatei sale- Beatrice Poenaru cursurile la Colegiul National de Aparare. Cursurile se desfasoara de luni pana vineri intre orele 9.00-13.00, timp de sase luni, in perioada 18.01-01.07.2016, si „ taxa de sustinere a concursului de admitere este de 100 de lei", iar „taxa de scolarizare este de 2.500 de lei".

Banii acestia trebuiesc achitati de catre ROMATSA. Mai mult, Aurel Stanciu ii impune direct, fara nicio jena, directorului general de la ROMATSA sa-i trimita protejata la concurs: „Va rugam sa asigurati participarea doamnei Poenaru Beatrice la concursul de admitere". Smecherie, golanie sau tupeu? Toate trei la un loc se regasesc in adresa omului sustinut si garantat de Gabriel Oprea, mai ales ca protejata acestuia a fost angajata ilegal la ROMATSA.

In plus, ea nu are nici o legatura cu siguranta nationala sau cu situatiile de urgenta ca sa fie trimisa la cursului de la Colegiul National de Aparare. Cum este posibil ca Ministerul Transporturilor sa hotarasca cine din ROMATSA ar putea merge la o astfel de specializare? Numai prin tupeu lui Aurel Stanciu care a regizat o ilegalitate doar ca sa-si scolarizeze protejata pe banii ROMATSA. Aceasta smecherie este strigatoare la cer, in conditiile in care ROMATSA a solicitat Ministerului Transporturilor, si acesta a fost de acord, ca ROMATSA sa nu mai trimita diverse persoane, pe banii companiei, la cursurile de la Colegiul National de Aparare.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE