Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Incredibilul dosar Microsoft care este... trei!

Postat la: 04.10.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Spre surprinderea infractorilor de top din politică și afaceri, judecătorii Curții Supreme s-au gândit să suplimenteze pedepsele date de prima instanță celor patru țapi ispășitori din dosarul "Microsoft".

Astfel, sponsorii regimului Traian Băsescu, Gabriel Sandu, Dumitru Nicolae, Gheorghe Ștefan și Dorin Cocoș, au primit cumulat aproape 14 ani de pușcărie, urmând să returneze zeci de milioane de euro, prejudiciul produs statului român în decurs de un deceniu. Supărat pe decizia judecătorilor, Sandu, poreclit în PDL "Salteuță", pentru că fusese promovat în politică direct din fabricile de mobilă și saltele Relaxa și Elvila, a lăsat să se înțeleagă că prejudiciul este mult mai mare și că o parte din sumele exorbitante mergeau în campaniile electorale.

Deocamdată, directorii filialei românești a Microsoft care au negociat șpaga cu Gabriel Sandu au fost iertați. Nu se știe mai nimic despre sursa și destinația finală a restului banilor sifonați din România. Unde este firma Microsoft din dosarul cu același nume și care este aportul acesteia la operațiunile de mituire ? Nu știm încă. Poate vom afla din dosarele Microsoft 1,2 și 3.

În urma unei întrebări adresate în ședința Senatului de parlamentarul sătmărean Valer Marian ministrului Justiției Raluca Prună, în data de 07.06.2016, aflăm că mai sunt pe rol încă trei dosare Microsoft, „referitoare la practile de mituire": 448/P/2010, 234/P/2015 și 237/P/2015, la Secția de combatere a infracțiunilor conexe infracțiunilor de corupție din cadrul DNA. Vă punem la dispoziție documentele doveditoare.

Eduard Ovidiu Ohanesian

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE