Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Luna Plina de Craciun profeteste un eveniment major pentru Papa Francisc si Biserica Catolica. Ultimul Papa si distrugerea Romei

Postat la: 27.12.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Pe 25 decembrie 2015 va fi luna plina, vizibila in toata lumea. Cea mai buna vizibilitate va fi pe continentul nord-american, datoritat conditiilor meteorologice favorabile. Si pe continentul european va fi vizibila, dar nu in toate tarile. Cea mai buna vizibilitate meteorologica va fi in Italia, in special la Roma.

Si in România va fi vizibila luna plina, numita popular Luna Rece. Acest fenomen se petrece destul de rar, fiind inregistrata ultima data in decembrie 1977. Urmatoarea Luna Rece va fi in 2034. Din punct de vedere popular, Luna rece, in mai toate culturile europene vechi, anunta evenimente majore, in special religioase, pentru anul viitor, in cazul de fata, pentru 2016. Religia a fost primordiala pentru popoarele precrestine si mai apoi, crestine. Din acest motiv, de la Horus la Iisus, toate cultele, inclusiv asiatice (Krishna), au avut un Salvator, care s-a nascut dintr-o fecioara pe 25 decembrie, a fost botezat, a predicat, a avut 12 apostoli, a murit si a inviat dupa trei zile.

Daca Iisus a fost asemuit cu Soarele, crucificarea sa si Invierea suprapunandu-se peste traditia Soarelui care "moare" si apoi "renaste" in zilele de Craciun, Luna este asemuita cu Biserica Crestina, din punct de vedere profetic. Soarele si Luna, cei doi astri importanti pentru toate religiile importante. Se stie ca in 22 decembrie (la solstitiu), Soarele atinge punctul de minim pe bolta cereasca (spre sud), pentru a reaparea si a "renaste" dupa 25 decembrie, de unde isi continua ascensiunea (intre rasarit si apus, din ce in ce mai sus pe bolta), trecand apoi prin cele 12 semne zodiacale (cei 12 apostoli).

Asa ca Soarele "moare" pentru trei zile, dupa care "invie - renaste". Interesant este ca aceasta "moarte" se face in "semnul crucii", cand patru stele importante, formeaza o cruce pe cer, numita Crucea Sudului, in vreme ce Luceafarul (planeta Venus) se afla in punctul de maxima stralucire (firesc, cauza fiind minima stralucire a Soarelui catre Terra, rezultatul fiind o stralucire mai mare catre bolta cereasca). Luceafarul e asociat cu Lucifer, iar in traditia populara romaneasca reprezinta "casa demonilor". La randul ei, Sirius (steaua calauzitoare) se aliniaza cu cele trei stele ale Centurii lui Orion (Cei trei Magi), pe 24 decembrie 2015.

Revenind la Luna, daca Iisus (alaturi de ceilalti salvatori ai altor culte) erau asemuiti cu Soarele (elementul central zodiacal), Luna era reprezentata de Biserica sa si de conducatorul lumesc al acesteia. Reprezentantul Lunii este, teoretic, Papa in Biserica Catolica. Acesta se autointituleaza Capul Bisericii, Vicarius Fili Dei (inlocuitorul Fiului lui Dumnezeu). De remarcat ca Biserica Ortodoxa nu are un Cap, e autocefala, fiecare Biserica Ortodoxa nationala din rasarit (Grecia, Romania, Rusia, Bulgaria etc.) autoadministrandu-se, considerand ca este, cum a spus Iisus, "trupul", "capul bisericii" fiind insusi Cristos, care este viu, a Inviat si s-a inaltat la Cer.

Asadar, ultima Luna Rece a fost in 1977, si a reprezentat un simbol major pentru Biserica Catolica. Iata ce s-a intamplat in 1978, deci in anul urmator, asa cum se spune ca profeteste (ca semn) aparitia Lunii Pline de Nastea Mântuitorului. Papa Paul al VI-lea a murit la 80 de ani (pe 6 august), a fost ales un nou Papă, Ioan Paul I, de 65 de ani, care a murit si el neasteptat si misterios dupa doar 34 de zile (in 28 septembrie), dupa care a fost ales Ioan Paul al II-lea, care, in lista lui Malachia (Profetul Papilor), era sub sintagma "De labore Solis" (munca Soarelui). Karol Woityla s-a nascut intr-o zi cu eclipsa de soare si a murit tot intr-o zi cu eclipsa de soare. Lista lui Malachia poate fi citita aici.

Despre actualul Papa, Malachia spune ca este ultimul Papa, dupa lista sa de 111, carora le-a asociat sintagme care s-au adeverit. Acestui ultim papa, al 112-lea (primele trei cifre din Sirul lui Fibonacci, asa a fost ales si nr 112 ca apel de urgenta) nu-i acorda nicio sintagma ci il numeste Petrus Romanus. Deci, conform profetiei Lunii Reci, in 2016 ar trebui sa se intample ceva cu totul special fie cu Papa Francisc (nascut pe 17 decembrie 1936, deci va implini si el 80 de ani anul viitor, la fel ca Paul VI, care a murit in 1978, anuntat de Luna Rece anterioara), fie cu Biserica Catolica. Daca se va adeveri si ca Francisc este Petrus Romanus al lui Malachia, atunci Biserica Catolica va fi implicata intr-un eveniment extrem de sangeros in 2016.

Pentru ultimul papă numele este cât se poate de sugestiv: Petru a fost primul pontif, un alt Petru va fi ultimul pontif. Acestuia "Profeția lui Malachia" nu i-a dedicat doar un simplu motto, dar câteva versuri în limba latină: "In persecutione extrema sacrae romanae ecclesiae sedebit Petrus romanus, qui pascet oves in multis tribulationibus; quibi transactis, civitas septis collis diruetur, ed Judex tremendus judicabit populum suum. Amen." A căror traducere este: "În timpul ultimei persecuții a Sfintei Bisericii Romane, pe scaun va sta Petru Romanul, care-și va păstori turma printre foarte multe suferințe; iar când aceste încercări se vor sfârși, orașul celor șapte coline va fi distrus, și judecătorul cel de temut va judeca poporul său. Amin."

Numeroase analize, insa, ale profeției au dus la interpretarea că vor fi mai mulți papi între "gloria măslinului" (Gloria oliuæ), cel ce a fost Papa Benedict al XVI-lea si care s-a retras in 2013 pentru a lasa locul lui Francisc și Petrus Romanus. Asta daca se imparte fraza lui Malachia in doua. Astfel Francisc ar fi doar „In persecutione extrema sacrae romanae ecclesiae sedebit" - „cel ce va ședea în timpul persecuției extreme a bisericii romane sfinte", dupa care ar veni Petrus Romanus, ultimul Papa. In orice caz, este vorba despre un eveniment major ce se va intampla in 2016.

Pentru a adânci misterul Lunii Reci si a succesiunii papilor, anterior lui 1977, luna plina de 25 decembrie a mai fost in 1958 si 1939. In 1958 moare Pius al XII-lea, fiind inlocuit de Ioan al XXIII-lea. In 1939 moare Pius al XI-lea fiind inlocuit cu Pius al XII-lea. De altfel Pius al XII-lea prinde un ciclu intreg de 19 ani. Fenomenul Lunii Reci se petrece din 19 in 19 ani, dar in anumiti ani (cum a fost si 1996) luna plina rateaza cu putin data de 25 decembrie. Pius al XI-lea a fost cel care a condamnat nazismul, considerandu-l anticrestin. Pius al XI-lea a trebuit sa recladeasca increderea in credinta dupa o lume devastata de Al Doilea Razboi Mondial.

Ca atare, daca ar fi sa dam crezare acestui indiciu profetic, este foarte posibil ca in 2016 sa inceapa acea perioada de suferinte (indurari) pentru crestinatatea apuseana, caz in care actualul Francisc ar fi Petrus Romanus, sau, mai rau, ca actualul papa sa isi gaseasca sfarsitul odata cu grelele suferinte ale catolicismului, iar dupa acesta sa vina Petrus Romanus, ultimul papa, cu intreaga profetie despre sfarsitul catolicismului si prabusirea Cetatii Vaticanului.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE