Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ministrul Graţiela Gavrilescu vrea să arunce în aer „Apele Române"

Postat la: 15.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ministrul mediului, apelor si padurilor, Gratiela Gavrilescu, pregateste o mutare soc care va arunca in aer sistemul hidroenergetic al Romaniei. Sub pretextul reorganizarii, Gratiela Gavrilescu vrea sa transforme Administratia Nationala „Apele Romane" (ANAR) din institutie cu caracter public in regie autonoma.

Astfel, prin aceasta miscare, toate contractele in derulare ale ANAR cu furnizorii de bunuri si servicii, dar si beneficiarii contractelor de energie hidro vor sa fi renegociate din nou. Mai mult, directorii si personalul cu functii de conducere din noua structura rezultata din reorganizarea „Apelor Romane" vor fi numiti de catre ministrul mediului, apelor si padurilor. Practic, Gratiela Gavrilescu va vamui toate contractele cu baietii destepti din zona hidro, dar va dirija si toate angajarile in aparatul central al ANAR, dar si in structurile din teritoriu.

De reorganizarea ANAR se ocupa, din dispozitia Gratielei Gavrilescu, un pensionar ajuns acum sef de statie hidro la Ploiesti- Ion Popescu, care are mari probleme de sanatate, avand chiar si unele caderi de memerie. In plus, mai trebuie precizat ca, in urma cu doi ani, Comisia Europeana a comunicat oficial Romania ca are cea mai buna si mai performanta retea hidrografica din Europa, ca urmare a sistemului implementat de ANAR, fapt pentru care, tara noastra este un model de gospodarire a apelor pentru statele din Uniunea Europeana. Deocamdata, proiectul de reorganizare al ANAR gandit de catre traseistul ministru al mediului, apelor si padurilor- Gratiela Gavrilescu nu a ajuns inca pe masa Guvernului.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE