Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Orgiile VIP-urilor, relatate de sexy-asasina care si-a ucis amantul

Postat la: 01.08.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Oameni politici, patroni de firme, poliţişti, vameşi, medici - toţi au tremurat când Alina Horeanu, studenta care şi-a ucis amantul, i-a recunoscut pe baza fotografiilor puse la dispoziţie de anchetatori.

Informaţii explozive ies la iveală din dosarul în care mai multe VIP-uri din Iaşi sunt cercetate într-un dosar sexual cu minore. Unul dintre martorii cheie este Alina Mihaela Horeanu, considerată cea mai frumoasă asasină din istoria recentă a Iaşiului. În februarie 2007, aceasta şi-a ucis amantul şi i-a furat maşina, bijuteriile şi banii. Bărbaţii care o chemau la petreceri după ziua în care l-a omorât pe omul de afaceri Daniel Mancaş habar nu aveau de ce este în stare fata, relateaza Evz.ro

Cadavrul bărbatului a fost găsit pe 28 aprilie 2007, şi abia atunci s-au speriat cu toţii. În interiorul grupului frecventat de Alina Horeanu se aflau medici, poliţişti, vameşi, politicieni şi oameni de afaceri. Dosarul care priveşte faptele comise de VIP-urile Iaşiului în ceea ce priveşte racolarea de minore în vederea exploatării sexuale a fost trimis pe masa judecătorilor înainte de Crăciun. Atunci când a fost audiată de procurorii DIICOT, ea se afla deja în arest în dosarul privind omorul. Printre personajele pe care le-a întâlnit la petrecerile organizate la o vilă luxoasă din Bârnova se numără Victor Chirilă, actualul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Iaşi, sau Vasile Puşcaşu, patronul Unistil Iaşi, cea mai mare firmă de transport privat din municipiu. Petrecerile aveau loc în vila lui Nicuşor Coşuţă, patronul restaurantului "Familial" din localitate, arată anchetatorii.

Alina Horeanu a intrat în acest grup prin intermediul unei prietene, Florentina Irimia. Aceasta din urmă locuia într- un apartament situat pe Bulevardul Primăverii din Iaşi, care fusese închiriat de către Dorin Cohal, administratorul unei firme. Cohal şi Coşuţă erau principalii racolatori ai grupului de petrecăreţi, potrivit rechizitoriului întocmit de procurori. Alina Horeanu a acceptat şi ea să intre în acest grup, în care erau atrase multe fete de şcoală generală şi de liceu, pentru că era studentă la Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor din cadrul Universităţii Al. I. Cuza şi avea nevoie de bani.

La audieri, tânăra a declarat că a mers la petrecerile care se ţineau la vila din Bârnova de cinci-şase ori. De multe ori, a povestit ea, bărbaţii se uitau cu toţii la filme porno după care le determinau pe fete să imite ceea ce făceau actriţele din acele filme. Din fotografiile prezentate de procurori, aceasta a identificat opt bărbaţi: "Martora Horeanu Alina a declarat că a remarcat faptul că la aceste petreceri erau invitate fete pentru a întreţine raporturi sexuale cu bărbaţi însuraţi. În principiu, părerea ei a fost că inculpaţii Cohal Dorin şi Coşuţă Nicuşor organizau petreceri cu acest specific atunci când doreau să impresioneze un partener de afaceri, dorind ca acesta să încheie în termeni mai favorabili respectiva afacere".

Zeci de nume foarte cunoscute în Iaşi au fost cercetate în acest dosar pentru că au făcut sex cu copile cu vârste cuprinse între 12 şi 17 ani. Procurorii au reuşit să probeze faptele comise de zece dintre cei suspectaţi în acest dosar. Astfel, lista celor trimişi în judecată este următoare: Nicuşor Coşuţă (58 de ani), patronul de la restaurantul Familial, Dorin Cohal (46 de ani), Cornel Hitruc (59 de ani), patronul Clasic Caffe, Ionel Daniel Onofriciuc ( 37 de ani), patronul firmei DanMixt Est SRL, Gabriel Cristian Dascălu, Ştefana Mihul (28 de ani), Cezar Bolat (55 ani), fost poliţist, Mihai Chirilă (62 de ani), om de afaceri, Liviu Ţigănaşu ( 52 ani de ani), patronul restaurantului Barbarosa şi Marinel Mihai Badea (46 ani).

În cazul celorlalţi bărbaţi implicaţi în această poveste, procurorii n-au reuşit să strângă suficiente probe cu privire la faptul că au întreţinut relaţii sexuale cu minore. Tot acest dosar a pornit de la o sesizare din oficiu a ofiţerilor din cadrul Biroului Combaterea Traficului de Persoane al Direcţiei Poliţiei de Frontieră Iaşi, cu privire la faptul că la nivelul Iaşiului a fost constituit un grup organizat care se ocupă cu traficul de persoane. Poliţiştii au primit informaţia că acest grup este coordonat de mai mulţi oameni de afaceri influenţi. Numărul fetelor care veneau la aceste petreceri este de peste 30. Dintre acestea, 16 figurează ca părţi vătămate. Alina Horeanu a declarat anchetatorilor că a avut "o relaţie specială" cu Vasile Puşcaşu, patronul celei mai mari firme de transport public privat din Iaşi, însă a refuzat să dea amănunte.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE