Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Parlamentarii sunt monitorizaţi non stop de către Cristian Panciu, secretarul general al Camerei Deputaţilor

Postat la: 17.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

ZIUAnews a semnalat de mai multe ori ca secretarul general Cristian Panciu taie si spanzura in Camera Deputatilor dupa bunul plac. Un incident neplacut care a avut loc la inceputul acestei saptamanii readuce in prim plan degrigolada care domneste in administrarea Camerei Deputatilor.

Verificarea persoanelor se face ca-n Evul Mediu. Sutele de invitati care au participat, in aceasta saptamana, la „Expoapa 2015" de la Palatul Parlamentului au fost pusi intr-o situatie penibila. Adica, toti participantii care au intrat la Palatul Parlamentului au fost controlati manuala in bagaje ca si cum ar fi fost contrabandisti verificati la frontierele din tarile bananiere.

„Ne controleaza oamenii de la intrare si in poseta de parca am fi vamaiti ca aceia care de la cumparaturi din bazarele turcesti. Noi romanii, hai ca mai trecem cu vederea, dar invitatii straini sunt consternati de modul cum sunt controlati la intrarea in Camera Deputatilor", a precizat pentru ZIUAnews unul dintre participantii la Expoapa 2015. "De ce s-a ajuns in aceasta situatie? Pentru ca filtrul de detectare a metalelor tip RX de la intrarea in Camera Deputatilor s-a stricat, iar reparatia acestuia nu se poate realiza pentru simplul fapt ca Cristian Panciu nu a prevazut bani pentru intretinerea filtrului in bugetul pe acest an al Camerei Deputatilor.

In schimnb, Panciu a vrut sa achiztioneze printr-o licitatie cu dedicatie, pe o suma uriasa, dispoztive moderne pentru accesul in Palatul Parlamentului, dar ingineria sa e esuat ca urmare a informarilor prompte a baietilor cu ochii roata. Astfel, tandemul Cristian Panciu- Vasile Condoiu a ratat aceasta afacere pe care o regizasera mult timp. Potrivit informatiilor detinute de ZIUAnews, Cristian Panciu a stiut de mult timp de problemele cu filtrul de detectare a metalelor de tip RX, dar a tergiversat cu buna stiinta solutionarea acestei probleme.

In schimb, secretarul general Cristian Panciu este foarte preocupat de activitatea politica din Camera Deputatilor, desi el ar trebui sa se ocupe doar de problemele administrative. Ca atare, el participa la majoritatea intalnirilor politice ale conducerii Camerei Deputatilor, desi nu are nicio calitate oficiala. Mai mult, el a participat si la intalniri politice externe, cum a fost cazul ultimei vizite a lui Valeriu Zgonea si Alina Gorghiu in Israel.

Ca dovada ca este preocupat de activitatea politica din Camera Deputatilor, Cristian Panciu si-a montat, fara respectarea prevederilor legale, pe computerul de la birou aplicatii video pentru monitorizeaza non stop tot ce misca in sala de plen, dar si pe nivelul P1, inclusiv la bufetul deputatilor. Practic, din biroul sau, Cristian Panciu monitorizeaza ilegal activitatea tuturor deputatilor si a invitatilor acestora, in special ministri si senatorii, fara ca acestia sa fie informati de faptul ca sunt permanent in direct pe computerul lui Cristian Panciu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE