Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Senatorul Puiu Haşotti ameninţă cu procese un om de afaceri din Constanţa pe care vrea să-l falimenteze

Postat la: 29.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Omul de afaceri constantean Grigore Comanescu este amenintat de catre senatorul PNL Puiu Hasotti cu procese pentru ca a avut „tupeul" sa-l acuze de constituirea unui grup infractional organizat prin intermediul caruia familia parlamentarului incearca sa-i falimenteze afacerea prin diverse combinatii judecatoresti, dar si ca a organizat un miting pentru salvarea a circa 500 de locuri de munca.

Mai mult, senatorul liberal de Constanta mai este acuzat de Grigore Comanescu ca il protejeaza pe primarul PNL de Navodari, Nicolae Matei, fapt pentru care a si participat la mitingul de eliberare a edilului. „Sa dati un comunicat prin care sa dezmintiti in mod expres si clar toate acuzatiile referitoare la implicare mea in pretinsele activitatii ilegale de care ati facut vorbire. Sa incetati pe viitor orice actiune defaimatoare indreptate impotriva subsemnatului. In caz contrar si in masura in care nu dati surs solicitarilor mele formulate pe acestei notificari in termenul acordat, urmeaza sa intreprind toate demersurile legale pentru sanctionarea acestui comportament inacceptabil", se mentioneaza in somatia trimisa de senatorul PNL Puiu Hasotti, prin executor judecatoresc, lui Grigore Comanescu, administratorului grupului de firme Somaco din Constanta.

Imediat, dupa aceasta somatie a senatorului liberal Puiu Hasotti, omul de afaceri Grigore Comanescu a dat publicitatii un comunicat (vezi documentul) in care ii cere scuze parlamentatului liberal intr-un mod inedit. „Ma scuzati ca, la capatul rabdarii, adus in pragul falimentului, ingropat cu dreptatea in mana, avand proprire pe conturile din care-mi plateam cei 500 de salariatii, am indraznit sa fac miting de protest. Iertati-ma ca am indraznit sa va intreb: „cum explicati dumneavoastra, care faceti legea in tara asta, ca fratele dumneavoastra obtine, pentru clientele sale, hotarari care incalca legea?", se precizeaza in comunicatul omului de afaceri constantean.

"Iertati-ma ca am indraznit sa va intreb cu ce interes ati scandat in strada, in 2012, pentru eliberarea lui Nicolae Matei. Stiati ca organele judiciare il acuzau pe Matei ca a pus mana in mod abuziv pe cladirile si terenurile taberei de copii de la navodari, cea mai mare din Romania, in covinenta cu o parte din neamul sau? Stiati ca il acuzau de dare de mita catre organele de politie, in scopul de a se sustrage de la raspunderea penala? Judecatoarea care, dupa mitingul dumneavoastra, l-a eliberat pe Matei, m-a amendat pe mine ca am indraznit sa depun o plangere de tergiversare a unui dosar penal, in care este vizat fratele dumneavoastra... Eu v-as sfatui sa-l luati de avocat pe fratele dumneavoastra, ca dumnealui nu pierde nicun proces, castigand chiar si prin incalcarea flagranta a legii", mentioneaza in comunicatul cu scuzele de rigoare catre senatorul PNL Puiu Hasotti date de catre Grigore Comanescu, „infrant in procese fabricate, dar neingenunchiat".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE