Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Culise: Victor Ciorbea santajat de oamenii lui Sorin Oprescu? O sursa spune ca e posibil

Postat la: 27.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Foarte multe comentarii pe tema faptului ca Victor Ciorbea, avocatul poporului, a cerut asistenta speciala pentru Sorin Oprescu si internarea acestuia de urgenta in spital, dupa ce o comisie a institutiei pe care o conduce a constatat ca primarul suspendat al capitalei este foarte bolnav, fiind diabetic insulino-dependent si cardiac.

Pe retelele de socializare opinia publica s-a impartit in doua tabere, cea care sustine ca Oprescu trebuie internat de urgenta, riscand sa moara in spital, practic, prin tortura, iar o alta, ca primarul suspendat nu e chiar asa de bolnav si ca Victor Ciorbea i-a facut un culoar spre iesirea din arest. Chiar si Cristian Tudor Popescu a remarcat faptul ca Avocatul Poporului s-a sesizat imediat in cazul lui Oprescu, dar nu si pentru alti arestati sau detinuti care sunt in aceeasi situatie.

O sursa a Ziuanews foarte la curent cu treburile din Primăria Capitalei ne-a declarat ca adevarul e undeva la mijloc. Intr-adevar, Sorin Oprescu este bolnav, dar sub tratament si tot asa era si cand activa la primarie. Pe de alta parte nu trebuie uitat ca Victor Ciorbea a fost si el primar al Capitalei, intre 1996 - 1998, postura in care la randu-i a facut niscaiva misculatii dovedite de presa vremii, cu oameni de afaceri agreati de CDR. Despre acestea stie bine si Sorin Oprescu, de prin arhivele primariei, ca nu degeaba a stat primar, cum stie si de matrapazlacurile lui Băsescu, si de cele ale lui Videanu.

Ca atare e foarte posibil ca Oprescu sa-si fi negociat prin interpusi o cale de iesire din arest prin interventia lui Ciorbea. Cu alte cuvinte, folosindu-se de starea de sanatate si de faptul ca primarul arestat a chemat destul de des salvarea in ultima saptamana, starnind dezbateri publice televizate, Ciobea sa intervina ca Avocat al Poporului, sa ceara la randu-i scoaterea din arest. La schimb, Ciorbea poate sta linistit ca Oprescu nu va devoala cele ce le stie de pe vremea cand avocatul poporului era primar si gestiona bugetul local al Bucurestilor in favoarea "cederistilor". Un scenariu chiar foarte posibil.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE