Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Au fost găsite cutiile negre ale avionului prăbușit în Columbia. Bilanț oficial: 71 de morți și 6 supraviețuitori

Postat la: 30.11.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ultimul bilanțul oficial al tragediei este 71 de morți și 6 supraviețuitori într-un accident aviatic. La bord se afla o echipă braziliană de fotbal, care nu ar fi trebuit să fie în avionul morții. 22 dintre victme erau jurnaliști.

Cele două cutii negre ale ale avionului care s-a prăbușit luni în Columbia cu 77 de persoane la bord, printre care și membrii echipei de fotbal braziliane Chapecoense, au fost găsite, a anunțat marți guvernatorul provinciei unde a avut loc accidentul, Luis Perez Gutierrez. În timpul unui apel de urgență în jurul orei 3.00GMT, în timpul nopții de luni spre marți, pilotul se plângea de pene electrice.

Aparatul de zbor al companiei boliviene Lamia, un Aeropspace 176 britanic, fusese pus în circulație în 1999. Autoritățile columbiene au revizuit și bilanțul victimelor și au anunțat că 71 de pasageri și membri ai echipajului au murit în accidentul aviatic de luni. Doar 6 dintre pasageri au supraviețuit. Un bilanț oficial anterior menționa 75 de morți.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE