Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Bilanţ al incendiului devastator izbucnit la o petrecere din SUA

Postat la: 05.12.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Autorităţile americane au anunţat că 33 de persoane şi-au pierdut viaţa în urma incendiului devastator care a izbucnit în cursul nopţii de vineri la un depozit industrial transformat în spaţii de locuit pentru artişti, în metropola Oakland, SUA.

Până la o sută de persoane erau în depozitul unde avea loc o petrecere cu muzică electronică. Noul bilanţ apare după mai bine de 36 de ore de la tragedie. Nici până în acest moment nu se cunoaşte sursa incendiului, pompierii susţinând că flăcările ar fi putut să pornească de la un scurtcircuit electric, de la o ţigară lăsată aprinsă sau de la un show pirotehnic.

Însă, depozitul nu era dotat cu un sistem automat de stingere a incendiilor, iar nici un detector de fum nu funcţiona. Autorităţile locale au investigat în trecut depozitul industrial, în urma unor plângeri legate de gunoaiele aruncate de locatari în faţa clădirii. Prietenii şi rudele celor dispăruţi s-au îndreptat spre reţelele de socializare pentru a căuta veşti despre victime, iar alţii au început să posteze informaţii pe pagina evenimentului de pe Facebook. Autoritățile au anunțat însă că doar 35-40% din clădire a fost cercetată și este posibil ca trupurile unor victime să se afle în continuare printre ruine.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE