Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Hillary Clinton: "Momentul adevărului se apropie pentru America"

Postat la: 29.07.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Hillary Clinton va descrie joi seară, în discursul său de învestitură drept candidat democrat la Casa Albă, "momentul adevărului" care îi așteaptă pe americani la alegerile din noiembrie, între ea și republicanul Donald Trump, potrivit unor extrase din discurs.

"Momentul adevărului se apropie încă o dată pentru America", urmează ea să spună, potrivit extraselor difuzate de echipa sa și citate de AFP. "Noi trebuie să decidem dacă vom lucra împreună", urmează ea să declare, promițând de asemenea să facă din locurile de muncă "misiunea principală" a președintelui. "Misiunea mea principală este ca președinte să creez mai multe oportunități și locuri de muncă solide cu salarii în creștere", urmează ea să declare.

Acesta va fi un obiectiv central "mai ales în regiunile care, de prea mult timp, au fost uitate", va adăuga ea. "Suntem pe deplin conștienți de provocările cu care se confruntă țara noastră. Dar nu avem nicio teamă. Vom fi la înălțime, așa cum am fost întotdeauna", urmează să mai declare fostul secretar de stat, într-o aluzie voalată la Donald Trump, care a prezentat săptămâna trecută tabloul sumbru al unei Americi în primejdie pe care el singur ar putea-o salva, notează France Presse.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE