Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Mai sunt două zile până la alegerile din SUA. FBI nu recomandă punerea sub acuzare a lui Hillary Clinton!

Postat la: 07.11.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

FBI a anunțat că își menține recomandarea de nepunere sub acuzare a candidatului democrat la președenția Statelor Unite ale Americii, Hillary Clinton, pentur folosirea unui server privat în perioada mandatului de secretar de stat. În urma analizei efectuate de FBI cu privire la e-mailurile recent descoperite, anchetatorii nu au găsit nimic incriminatoriu.

Anunțul a fost făcut de directorul FBI James Comey, cu două zile înainte de alegerile prezidenția care vor avea loc la 8 noiembrie, potrivit CNN. Echipa de campanie a candidatei a salutat decizia FBI. Anunțul a fost făcut Comey printr-o scrisoare adresată membrilor Congresului ar putea da un nou impuls campaniei lui Hillary Clinton, cu mai puțin de 48 de ore înainte de alegerile prezidențiale americane.

La sfârșitul lunii octombrie, FBI a anunțat că a început examinarea unor noi e-mailuri în cadrul investigației privind folosirea de către candidata democrată a unei adrese de e-mail personale pentru comunicarea de mesaje secrete în perioada când ea a condus Departamentul de Stat, mesaje pentru care ar fi trebuit să utilizeze serverul securizat al instituției. Hillary Clinton a fost interogată în iulie de FBI pe această temă.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE