Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Preşedintele filipinez: "Obişnuiam să ucid personal infractorii atunci când eram primar"

Postat la: 14.12.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Preşedintele filipinez Rodrigo Duterte a declarat că el, personal, a ucis presupuşi infractori pe vremea când era primar, pentru a da exemplu poliţiei locale. Declaraţia a fost făcută în faţa unui grup de oameni de afaceri, prilej cu care a amintit de campania sa împotriva drogurilor, soldată cu aproape 6000 de morţi, toţi din timpul mandatului său, început pe 30 iunie 2016.

Rodirgo Duterte a declarat că, în timpul mandatului de primar în Davao, obişnuia să patruleze pe străzi în căutare de infractori pe care să-i ucidă, scrie The Independent. Duterte susţine că astfel oferea o lecţie poliţiei locale. "Dacă pot eu, voi de ce să nu puteţi", a declarat el la o întâlnire cu oameni de afaceri. Preşedintele filipinez, instalat în funcţie în data de 30 iunie 2016, a început o campanie agresivă împotriva traficanţilor de droguri, aproape 6000 de oameni fiind omorâţi de la începutul acesteia.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE