Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Risc de atacuri teroriste în Europa de sărbători

Postat la: 02.12.2016 - 10:57 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Departamentul de Stat al SUA a avertizat cetăţenii americani luni asupra creşterii riscului de atacuri teroriste în Europa în timpul sărbătorilor de iarnă, informează agenţia DPA.

Într-o alertă de călătorie, Departamentul de Stat a cerut americanilor "să dea dovadă de precauţie la festivaluri în timpul vacanţei, evenimente şi în pieţe în aer liber". De asemenea potrivit Departamentului, călătorii trebuie "să evite mulţimile mari, atunci când este posibil". Departamentul de Stat a indicat că există "informaţii credibile" că Statul Islamic, Al Qaida şi filialele lor "continuă să planifice atacuri teroriste în Europa, în special în sezonul sărbătorilor (de iarnă) şi la evenimentele asociate".

Alerta de călătorie aminteşte de asemenea atacurile teroriste comise în Belgia, Franţa, Germania şi Turcia mai înainte în acest an. Atunci când există motive de îngrijorare, Departamentul de Stat cere cu regularitate americanilor să manifeste prudenţă în străinătate, mai degrabă printr-o alertă de călătorie decât printr-un avertisment mai serios, utilizat pentru o ameninţare iminentă.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE